joi, 25 noiembrie 2010

despre Philips 362 si despre net pre-pay de la Orange

- model de aproximativ 5 ani, achizitionat fara oferta ori abonament din Orange Universitate pentru cartela pre-pay, telefon excelent, dar pare ca cedeaza bateria si nu gasesc alta deoarece divizia de mobile apartinand acestei marci nu mai este pe piata noastra de cativa ani ....
- amabili, ma plimba toti, si cei de la reprezentanta Philips - care macar mi-au oferit un numar de telefon al unei societati care asigura service-ul, dar si cei de la Orange Universitate care ma indrumau "la orice colt" sau in Pantelimon dar fara sanse de izbanda!
- cat despre net pre-pay ... am achizitionat 1 modem, negru cu portocaliu, am incarcat contul cu 10 euro ... in august, la scurt timp de la lansare ... desi la inceput nu am avut probleme ... apoi l-am "zgandarit" la indemnul asistentului telefonic si iar a mai functionat, dar in prezent merge doar pagina Orange restul aparand ca eu as fi offline ..., nici nu primesc raspuns la sms-urile date la un nr. indicat pentru consultarea soldului contului ....; asistenta telefonica are program scurt sambata si deloc duminica!si bineinteles ca cei de la reprezentanta si-au declinat competenta ... deh! daca nu era pre-pay imi puteau reseta datele spunand nr. telefonic, altfel recomanda ca mai bine sa duc eu direct modemul in service ca "ce rost are sa-l duc la ei si sa-l trimita ei in service si astefl sa stau o saptamana fara el ...."!!!

am vizitat InMedio din pasaj Universitate

- oferta variata reviste, inclusiv straine
- ceva carti
- ziare
- vanzatoare amabila

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini