luni, 25 octombrie 2010

aniversare Masca

anul acesta Masca aniverseaza 20 de ani de existenta


“Pentru a marca aniversarea noastra am propus publicului din Capitala o suita de evenimente menite sa ofere o imagine complexa a Teatrului Masca, un teatru altfel. Pastram in sufletul nostru aplauzele de la sfarsitul fiecarui spectacol sustinut in acesti 20 de ani. Sunt ani in care ne-am simtit aproape de sufletul fiecarui spectator care a devenit prietenul Teatrului Masca. De aceea, la ceas aniversar, oferim cetatii, cu toata dragostea, timp de o saptamana spectacolele noastre, filmele si muzica acestora, ateliere cu personalitati ale teatrului de gest european, concerte, expozitii si, nu in ultimul rand, doua volume despre istoria teatrului nostru – La inceput a fost gestul si Scenariile noastre”, declara Mihai Malaimare, directorul si fondatorul Teatrului Masca.

Si pentru ca luni 24 mai, este a doua zi de Rusalii si este zi de sarbatoare legala, va invitam Herastrau la aniversarea noastra. Vom incepe programul cu vernisajul expozitiei de fotografie Portret de Actor si cu deja traditionalul Targ de Jucarii, eveniment ajuns la cea de-a XI-a editie. Aleile parcului vor fi animate apoi de statui vivante si de marionete, momente de pantomima, concerte. Pe parcusul zilei bucurestenii vor putea vedea si 4 dintre spectacolele noastre: Geneza, Pierrot Lunatecul, Indragostitii si Gardienii se intorc.

Ziua de marti este rezervata lansarii volumelor La inceput a fost Gestul si Scenariile noastre la Muzeul Literaturii Romane.

Miercuri dupa-amiaza va invitam la vernisajul expozitiei de fotografie Profesia: Actor la Masca, pentru ca seara aceleiasi zile sa fie dedicata, la fel ca si cea de joi spectacolelor in Parcurile Cismigiu si Titan. Vineri va asteptam la sediul nostru din Bdul. Uverturii cu o parada de costume Lumea e o scena, un targ de moda Masca e...Vintage, concerte sustinute de Mircea Tiberian si Ioan Gyuri Pascu, precum si repetitia generala cu public a viitoarei premiere: Gigi Amoroso.

Sambata si duminica in parcurile Cismigiu si Herastrau publicul bucurestean va putea urmari Cocktail, Muzeul Viu, Pierrot Lunatecul, Clovnii si Gardienii se intorc.

In toata aceasta perioada, diminetile la sediul teatrului vor avea loc workshopuri cu Peter Mim, Marina Spreafico si Michele Modesto Casarin.





Accesul publicului la evenimente este liber.

Detalii pe www.masca.ro



Organizator: Teatrul Masca

Eveniment recomandat de: Smart FM

Parteneri media: Radio Bucuresti, Sapte Seri, Senso TV, PR Wave, Acasa.ro, Prichindelulmeu.ro

a fost recuperat catelul subiect din Libertatea, chiar de catre stapanul sau

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini