marți, 22 iunie 2010

am fost la Animax Iancului si am primit 1 jucarie pentru pisicuta in schimbul fluturasului primit in cadrul Petexpo la stand urmare promotiei Sanabelle

recomandari

http://adelle.ro/
http://www.puppyangel.ro/ro/
http://www.antena3.ro/life-show/fun/o-pisica-guraliva-ii-miorlaie-informatii-importante-stapanului-ei_102107.html
http://www.realitatea.net/petexpo-aduce-animalelor-microbiste-tricouri-cu-nationalele-de-la-cm-2010-vezi-video_719285.html
http://www.evz.ro/multimedia/video/detalii-video/video/pet-expo-la-bucuresti.html
http://www.mybebiano.com/site/uk/php/dep.php?pageNum_rs04=1&totalRows_rs04=26&dep=10
http://www.ehrana.ro/
http://www.animale-iubite.ro/
http://www.animalutul.ro/

despre numerele de telefon, primit pe mail ...

Pentru amuzament... N-o luati prea in serios!!!

Aparent, unele lucruri nu se află sub controlul nostru. Ele par a ţine de noroc sau de neşansă. Însă, nimic din lumea asta nu se află în afara controlului numerelor.

Şi cel mai mult o demonstrează telefoanele mobile. Nu mai putem face nimic fără ele, le cărăm cu noi peste tot, le punem la ureche, le mîngîiem tastele, uneori le punem în buzunarele de lîngă inimă. Pe lîngă vibraţiile mai mult sau mai puţin nocive specificate de către specialiştii în cîmpuri electromagnetice, mobilele ne supun şi vibraţiilor numerelor personale. Aceste numere pot să ne aducă popularitate, fericire, succes, cîştig sau ne pot influenţa în rău. Aflaţi dacă aveţi un număr de telefon norocos, după principiile chineze “Yi Jing”.

1. Adunaţi toate numerele care formează numărul personal de mobil.

De exemplu: 0722 315 576 0722 315 576 0722 315 576

va deveni 0+7+2+2+3+1+ 5+5+7+6 = 38

2. Împărţiţi rezultatul la 6, număr care poate să despartă binele de rău.

De exemplu: 38/6 = 6, rest 2.

Conform divinaţiei Yi Jing, în funcţie de acest ­rest, putem fi sub cele mai bune auspicii sau sub o influenţă negativă, după cum urmează:

A. Rest „1” reprezintă „Cerul”

Este un număr foarte bun pentru uzul bărbaţilor. Însă la femei, în afara faptului că devin mai masculine sub influenţa lui, creează dizarmonie între Yin şi Yang, ceea ce poate duce la dezechilibre ale funcţiilor organismului, cauzînd boli ori emoţii greu de controlat.

B. Rest „2” reprezintă „Pămîntul”

Este un număr foarte benefic pentru femei. Bărbaţii devin nesiguri în prezenţa lor şi se poate obţine de la ei orice.

C. Rest „3” reprezintă „Omul”

Probleme în relaţiile interpersonale. Turbulenţe la serviciu şi acasă. Refuz al autorităţii, ceea ce poate cauza probleme cu legea.

D. Rest”4” reprezintă “Bogăţia”

Ce poate să însemne altceva decît că aveţi noroc?! Dar ştiţi cum se zice: “Trebuie să-i acorzi norocului o şansă”!

E. Rest “5” reprezintă “Ajutor şi promovare”

Tot noroc înseamnă, dar în sensul că întotdeauna va exista o persoană care să vă propulseze, să vă promoveze, să vă împingă de la spate, să vă ajute să treceţi peste obstacole. Acea persoană poate fi un şef, un client, un prieten adevărat sau chiar un străin, care vă va întinde mîna atunci cînd veţi avea nevoie.

F. Cînd suma numerelor se împarte perfect, avem rest „0”

Probabil că aţi simţit deja că ceva nu este în ordine. Deseori, munciţi şi nu se vede pe ce. Nevoia de bani a ajuns să vă caracterizeze. Este singurul număr de telefon pentru care se recomandă schimbarea.

Cum să jucaţi la Loto numărul de telefon

Pentru a vă oferi o şansă de cîştig în plus la Loto, trebuie mai întîi să vedeţi în care dintre categoriile de mai sus vă încadraţi. Dacă aveţi mai multe numere de telefon, cum este la modă, faceţi socoteala pentru toate şi purtaţi-le permanent la voi pe cele mai benefice. Numai bărbaţii din categoria „A” şi femeile din categoria „B” îşi pot juca numărul la Loto. Atît femeile cît şi bărbaţii din categoria „D” şi „E” îşi pot juca numerele. Bărbaţii şi femeile din categoriile ”C” şi „F” nu trebuie să rişte. Cu numerele telefonului se fac combinaţii succesive, în ordinea în care se înşiruie de la stînga la dreapta, după cum se scrie la noi. De exemplu, la numărul exemplificat 0722 315 576 0722 315 576 , putem avea: 7, 22, 23, 31, 15 plus totalul numerelor, 38. Uneori, se poate opta pentru inversarea unor numere, dar succesiunea iese din grila variantei jucate, de exemplu „6 din 49”. În exemplul dat, „72” putea deveni „27”!

despre LOTO primit pe mail

Dupa ce cititi mai jucati la Loto?




Academia de Studii Economice

Catedra de Contabilitate, Audit si Control de Gestiune

LOTO - TEAPA NATIONALA

Potul de 10 mil euro de saptamana asta a declansat isteria "Loto 6/49ââ¬Â³ in Romania ! Tot romanul, impatimit al jocului sau din contra jucator de ocazie, a inceput sa viseze la marele premiu. La OTV s-a facut o cheta de 137000 euro pt "marele bilet" de 23 de numere! Ce e bine ca odata cu isteria asta s-au declansat si adevarate anchete mediatice in legatura cu corectitudinea jocului! Foarte multa lume injura OTV-ul, de multe ori pe buna dreptate, dar cel putin, de data asta au gasit probe care dovedesc clar ca loteria poate alege numerele castigatoare dupa bunul plac! A fost suficient ca directoarea agentiei nationale sa pronunte numele "Editec" (compania care produce suflanta, bilele si softul aferent) ca telespectatorii sa intre in rolul de detectiv. Si s-au descoperit lucruri extrem de interesante!

Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta!

Alt element foarte important! Fiecare bila inainte de a fi introdusa in suflanta trebuie sa fie verificata cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie sa treaca fiecare bila. Primul inel citeste bila sa fie din acelasi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea! Acuma. Ce a pezentat Loteria Romana? Mai multe televiziuni au aratat cum se cantaresc bilele. Cu un cantar, obijnuit, de bijutier!!! Si atunci se nasc mai multe intrebari. De ce asa si nu cu aparatul producatorului, care evident, le-a fost livrat impreuna cu suflanta? De ce nu a fost prezentat si acest sistem? De ce nu s-a mentionat ca suflanta poate identifica orice bila? Are Loteria Romana ceva de ascuns?

Pai are! Iata cat de bine este pus la punct sistemul. Imaginea alaturata ne prezinta ce apare pe calculator in momentul cand bila trece prin primul inel al sistemului de verificare! De la anul de fabricatie pana la culoare si setul de bile din care face parte! Atentie! Daca bila nu face parte din acelasi set cu celelalte nu poate trece de primul inel! OK. Loteria Romana a aratat ca are doua seturi de bile. Deci daca sa spunem in suflanata sunt introduse 6 bile din setul 1 si 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o sansa sa iasa, pt ca nu sunt recunoscute de suflanta!

Si ca si cum toate astea nu erau suficiente, bomboana pe coliva o pune chiar producatorul sistemului. In cartea tehnica a masinariei, producatorul precizeaza ca softul poate controla jocul! Cu alte cuvinte masinaria asta poate juca corect sau nu, in functie de cum decide Loteria National! Asta poate ca explica mai bine de ce poturile mari din istoria loteriei s-au castigat doar in momente de sarbatoare (alegeri, Paste, Craciun sau Revelion)!

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE

CATEDRA DE CONTABILIATE, AUDIT SI CONTOL DE GESTIUNE

Lect.univ.dr. STÃNILÃâ GEORGIANA OANA

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini