luni, 15 martie 2010

am fost prin Cora Pantelimon si prin galerie ...

- reduceri la MOA si multe lucruri dragute
- la BamBoo articole pentru Paste - iepurasi + oite in diferite forme, bomboniere, boluri, cutii, jucarii, pusculite, globuri cu lichid care se agita .......
- oferte dvd-uri in Cora
- am constatat disparitia magazinului de decoratiuni Casa Life, parca ...

diverse de pe mail despre sanatate

Vraciul din Ivesti ii trateaza cu ceaiuri si bitter pe strainii veniti de peste mari si tari


Comuna Ivesti din judetul Galati a devenit cunoscuta printre oamenii din multe colturi ale lumii.

La Ivesti traieste vraciul Nicu Micu, cel care vindeca prin puterea a 170 de plante culese dimineata, cand roua e proaspata in padure. La poarta casei vraciului Micu oamenii asteapta cuminti pentru a le veni randul.

Comuna Ivesti e calcata de zeci de straini veniti din toate colturile lumii, pentru ca au aflat ca aici ar putea sa isi gaseasca vindecarea unor boli carora medicii nu le-au gasit leac.

La 81 de ani, vraciul din Ivesti arata ca un barbat de 50 de ani. El spune ca a descoperit elixirul tineretii, un preparat din plante, care are o formula pe care o stie doar el si fiul sau, Emanoil, cel care lucreaza de citiva ani alaturi de tatal sau.



Elixirul tineretii?



El spune ca ceaiurile preparate de el insusi l-au facut sa arate astfel, ca ceaiurile sunt elixirul tineretii sale.

Nu orice fel de ceaiuri, ci unul anume, un bitter facut din plante stiute doar de el si de fiul sau, Emanoil.

Nu e medic, nu e licentiat. A fost tapiter, timplar, cizmar. A fost si croitor si frizer si agricultor.

Cind a fost in razboi (!uitati-va la el; zice ca a facut razboiul!) s-a imbolnavit foarte tare."Am capatat un reumatism poliarticular, aveam hepatita cronica, spondiloza, eram facut praf, aveam moartea in suflet. Am zacut la pat vreme de 12 ani. Am fost la zeci de doctori, am stat prin spitale. Am fost prin babe, m-au descantat." Dar nimeni nu a reusit sa il puna pe picioare.

Cind credea ca totul e pierdut, Nicu Micu a primit de la un prieten un sirop din plante, o zeama neagra care l-a pus pe picioare. Atunci s-a gandit ca plantele pot fi miraculoase, ca ele iti pot da viata. A citit tot ce se putea citi despre plante, despre bolile oamenilor. A inceput sa prepare alifii, unguente, siropuri si ceaiuri din plante. A inceput prin a-si trata prietenii apropiati, rudele. I s-a dus repede vestea de vraci care face minuni. Lumea se ducea pe ascuns la vraci inainte de '89, ca pe vremea aceea un vraci era privit la fel ca si vrajitoarele pe vremea Inchizitiei. Culege plantele, le alege. Le usuca, le fierbe in cazane uriase. Le transforma in alifii pentru tot felul de boli lumesti. Asa a facut un bitter considerat de multi a fi miraculos.

Oamenii din Ivesti il cunosc pe vraciul Nicu. Atunci cand sunt bolnavi se duc la vraci. Au incredere in el. El face un sirop pe care il prepara din 50 de plante. Face un bitter pe care il obtine din 170 de plante. Un tratament dureaza 15 zile, apoi pauza 10 zile, apoi inca 15 zile de tratament, ca la tratamentele homeopate. Reclama a mers pe sistemul "din gura in gura". Au inceput sa vina strainii cu Mercedesuri ultimul racnet. Unul dintre bolnavii pe care vraciul Micu l-a vindecat l-a dat pe Internet, a scris despre realizarile vraciului. Nicu Micu a primit scrisori din America, Franta, Germania, Italia, Australia si nu intelegea de unde ii aflasera toti acei oameni adresa.

Casa sa e plina de plante puse la uscat. Radacini, scoarta de copac, flori. "Am citit mult despre plante. Sunt miraculoase, ca tot ceea ce se afla in natura. Tot ceea ce fac eu se bazeaza pe plante. Alifiile le fac din plante in amestec cu osanza de porc. Tincturile le fac din fierturi. Imi da zeci de exemple de oameni care s-au vindecat, fara a avea pretentia, totusi, ca face minuni. "Pe unii i-am vindecat, desi erau in faze foarte avansate ale bolii. Unii fusesera diagnosticati cu tumori maligne. Dupa o cura de bitter s-au vindecat.". Imi spune nume, denumeste boli.... Spune ca nu ii tine minte pe toti, "ca sunt mii". "Cind vine bolnavul la mine eu ii spun mai intai sa renunte la tutun, la bautura, la carne de porc. Apoi stam de vorba" - spune vraciul Nicu Micu. De dimineata pana seara "vede" bolnavii. Culege plantele din padurile de la Suceava, Lepsa, de la munte, "din locurile curate, nepoluate".

Are 6 copii. Dorinta sa cea mai mare este ca intr-o zi sa ridice un spital. Un soi de clinica naturista, in care oamenii bolnavi sa stea internati, sa fie sub supraveghere. "Mi-as construi un spital, sunt sigur ca lumea ar veni la doftoricit. Am mare incredere in plantele miraculoase care cresc in jurul nostru. Eu nu am puteri paranormale. Eu doar combin niste plante extraordinare. Habar nu avem cata putere are pamantul acesta ii creste din el". El i-a dat fiului sau, Emanoil, toate secretele muncii sale. Formula "elixirului tineretii". Emanoil are 50 de ani. Ii cerem buletinul, ca nu il credem, ca arata mai tanar cu mult. La ora documentarii noastre, in sala de asteptare se aflau bolnavi din toata tara. "Avem multi pacienti din Italia. Apoi din America, Germania, Franta"- spune Emanoil. "Un amestec din anumite plante poate fi echivalentul elixirului tineretii. Incetineste imbatranirea. Noi am vindecat multi oameni. De boli grave, de tumori canceroase si multe altele. Avem oameni care vin la noi si acum, dupa ani si ani".

Printre plantele folosite se afla cretisoara, salvia, dragaica, pedicuta, anghinarea, dar si scortisoara, foile de dafin, scoarta de copac.

Toti membrii familiei lui Nicu Micu arata foarte tineri, desi au varste inaintate. Nicu Micu e convins ca detine secretul tineretii "aproape vesnice". Ca "omul poate fi tanar mult timp, daca are incredere in forta roadelor pamantului".

Aparatul care arde cancerul - clinica privata in Bucuresti ???? Ati auzit de asa ceva? Oricum e bine de stiut si merita trimis mai departe, poate cineva are nevoie de aceasta informatie în România!




Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate înalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin supraîncalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra- cost, la o clinica privata din Capitala.



Primul echipament generator de ultrasunete din România a costat 1,2 milio ane de dolari si a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. "Ultrasunetele ating ?tinta? si se transforma în caldura, care distruge celulele tumorale, fara a afecta org ane le si tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare", explica dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.



Pentru interventie, pacientul e ane steziat total, nu are nevoie de transfuzii sau de recuperare postoperatorie. Metoda HIFU poate fi folosita si în asociere cu alte tratamente medicale. "Se utilizeaza pentru cancer la ficat, rinichi, oase, sân, pancreas, pentru tesuturi

moi si alte tumori solide, cu exceptia celor din maduva spinarii, plamâni, stomac si intestine. HIFU este indicat si pentru tumori benigne la uter sau la sân", sustine dr. Verga.



Pretul tratamentelor HIFU se stabileste în functie de tipul si dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru "arderea" unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri. În cazul celor maligne, costul începe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune.

Deocamdata, centrul medical nu are un parteneriat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel ca *pretul tratamentului este suportat integral de catre pacient. *



*/Programarea se face telefonic/*



Pentru a fi tratati cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie sa îl faceti este sa sunati pentru o programare la 021/344.00.40 sau la 021/344.00.39. "Infomatii gasiti si pe _www.hifu.ro_ .La telefon vi se comunica ce documente trebuie sa aveti pregatite pentru consultatia medicalasi, în functie de caz, vi se

vor face altele, la centrul nostru. Dupa consultatie, fiecare caz

medical este ana lizat într-o comisie si, în maximum trei zile, primiti

un raspuns daca puteti fi tratat cu metoda HIFU", explica dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.



Da mai departe, poate are cineva mare nevoie de aceasta informatie !!!!



Please, Pass this to all known to you…….




Foie Gras


Foie Gras means "Fat Liver"

It's very very luxury menu that originates from France But this dish comes from FORCE FEEDING a goose to make them develope FATTY LIVER DISEASE.

let's see the source of this wonderful dish

The geese are forced to eat.. even if it does not desire to

The metal pipe pass through the throat to stomach ...even if it does not want to eat anything

To make the liver bigger and fatter


Cages are very small and they force the geese to stay in one position to avoid using energy, thus converting all food into fat.


How sad their eyes show up Their legs were bloated from long standing everyday. No need to sleep because they will be caught to eat again

Although they try to defend themselves But it is useless


How sad this life is..


They are forced to eat until they are dead or their bodies cant stand with this

You see... the food is over its mouth

The left who survive have crapped to be inflamed asses...blood easily come up with the shit


Not only mouth hurt, throat hurt , all time stomach ache from the food , Fat to bloated legs , no sleep , no excercise But also no free movement for life to see the sky or river

This is your Healthy Liver like those Chicken

To get the beautiful and white liver that becomes unusually big like this

As Liver-canned from aboard

STOP THE DAILY TORTURE AND CRUELTY TO THE POOR ANIMAL. STOP TAKING THIS DISH OR PRODUCT NOW.

STOP THE DEMAND AND THE SUPPLY WILL END.

Think before you eat

primit pe mail

Rusine pentru mass-media manelizata din Romania !




Presa din Franta a inceput sa ne catalogheze tigani acum 15 ani.

Presa din Italia nu ne scoate din tigani, iar elvetienii ne spun ciori si corbi.

Norvegienii se plang ca sunt victime ale inselaciunilor din partea

tiganilor romani care le vand cupru pe post de aur.



Toate aceste natiuni au insa un numitor comun: presa locala, ziaristii din

aceste tari, isi apara conationalii, aratand cu degetul Romania, natiune

care in proportie de 70 % ajunge in Europa sa se identifice cu sintagma de

"Tzigania" sau tara tiganilor europeni.



Cum s-a ajuns aici ? Nu discutam despre impotenta diplomatiei romanesti

care, si-a facut o traditie din a fi una din cele mai, nu slabe, ci

fricoase, lipsite de reactie diplomatii europene, care nu face mai nimic

sa apere pozitia romanilor in lume [ in Elvetia ciorile de romani sunt

striviti in presa de o saptamana si nu exista inca nici o reactie oficiala

a MAE, ca doar de aia platim taxe si impozite ], ci discutam despre faptul

ca, in Romania, este poate singura situatie in care mass-media, nu numai

ca nu ia apararea romanilor care tind sa fie identificati cu etnia rroma,

insa promoveaza o Romanie manelista.



Discutam cu un prieten, manager la o companie elvetiana din Romania, care,

pe marginea atacurilor la adresa romanilor din Elvetia, mi-a transmis

aceste lucruri :



"Draga Iulian,

Vad si remarc, pe buna dreptate, ca romanii sunt supusi unui tir de

acuzatii ingrijoratoare in Elvetia. Sincer este prima oara cand in tara

mea, conationalii mei se pronunta cu asemenea agresivitate la adresa unei

natiuni europene, insa, hai sa vedem cum s-a ajuns aici. Eu, stii bine,

lucrez si locuiesc in Romania de 5 ani.



Dragule, sunt socat de faptul ca, in presa romana, nici macar un singur

ziar nu a scris editoriale de atitudine fata de linsajul mediatic la care

sunteti supusi in Elvetia.

Sunt surprins sa vad ca oficialii din politica voastra externa se fac ca

nu vad si ca nu aud, si nu se declara, oficial, macar ingrijorati de

escaladarea acestor lucruri la adresa romanilor in presa elvetiana.



Pai daca voi nu va aparati, cine sa va apere ? Stii de exemplu faptul ca,

au existat luari de pozitie din partea presei germane, adica au ajuns

ziaristii nemti sa-i apere pe romani, in vreme ce ziaristii vostrii nu

spun nimic ? Pentru un elvetian este o chestiune ciudata, pe care o poate

elucida doar traind in tara voastra.

Pentru ca, sa ma ierti insa, programele voastre TV abunda de productii

centrate pe imaginea tiganilor.



De Revelion am vazut o chestiune groteasca, am vazut cum niste valori

istorice ale romanilor, erau jucate de catre niste celebritati locale

carora voi le spuneti manelisti.

Fetita mea, invata la scoala germana din Bucuresti, iar colegii ei,

discuta in pauze despre aventurile unei printese in filmul Inima de Tigan.



In ziarele voastre, nuntile, divorturile si viata tiganilor fac cap de

afis, astfel incat intreaga imagine a tarii este construita in jurul lor,

astfel incat, cum vreti sa nu fiti identificati cu ei ; adica, cultura

voastra ca popor deja este asimilata de cultura tiganilor romani, si cred

ca este un eveniment unic, in care o etnie fara civilizatie sa domine un

intreg popor si aici ma refer la faptul ca, vina o poarta mass-media care

este centrata si preocupata sa faca audienta, exacerband la maximum

imaginea tiganilor, astfel incat, in mod firesc tara voastra a ajuns sa

fie asimilata cu locul de bastina al tiganilor europeni."



Sinuosul drum al lebedei din Austria catre gratarele faraoancelor si

magraonilor a trecut invariabil prin presa romana. Iata ca aceasta goana

dupa audienta, care implica scoaterea in prim-plan al non-valorilor, al

manelistilor, au adus Romania la stadiul de cultura facuta sub coviltirul

carutei.



Mega-productii gen Inima de Tigan sau Regina, nu trebuie sa uitam ca au

avut audienta maxima de exemplu in ziua alegerilor, atunci cand ROMANII

[ nu rromii ] nu fost mai preocupati sa nu rateze episodul respectiv,

decat sa isi exercite dreptul la vot.



Am facut aceasta paralela pentru ca, in cursul acestei dimineti am

discutat telefonic cu Ambasadorul Romaniei la Berna.



Domnul Sava, s-a declarat incantat de faptul ca sunt preocupat de imaginea

romanilor in Elvetia, si sincer mi s-a parut a fi un diplomat, care este

plin de intentii bune, insa este cam legat de maini si de picioare. Asta

pentru ca, dansul mi-a spus ca a informat MAE despre ceea ce se intampla

in presa elvetiana la adresa romanilor [s-au lipit ostentativ afise

infatisand ciorile de romani inclusiv pe strazile oraselor elvetiene ] si

asteapta o reactie a oficialilor romani. Insa, interesante sunt cifrele

avansate de domnia sa, care ne demonstreaza faptul ca, Elvetia chiar era

ultima tara din Europa care avea dreptul sa ne catalogheze drept ciori, si

sa discute, despre un referendum care sa interzica cetatenilor romani,

dreptul la libera circulatie pe teritoriul tarii lor.



Astfel pe piata muncii din Elvetia exista circa 750000 de muncitori

straini, in aceasta tara posibilitatea de a muncii la negru fiind redusa.

Din acesti 750000 de muncitori straini din Elvetia, doar putin peste 3900

sunt romani, adica sub un procent, astfel incat prezenta romanilor este

extrem de redusa.

Insa, din acesti 3900 de romani care muncesc in Elvetia, si din cauza

carora nu mai au loc sa respire elvetienii, in proportie de 90 % sunt

oameni de o inalta probitate profesionala si morala :

manageri MBA, profesori, medici adica romani care reprezinta cu cinste

tara noastra. Este evident astfel faptul ca, cel putin in cazul acestor

atacuri xenofobe din presa elvetia, MAE trebuia sa intervina, pentru ca

romanii se simt efectiv abandonati de toata lumea, adevarati fii ai ploii.



Un profesor roman care preda la catedra unei universtitatii din Berna imi

spunea : " Am invatat la Oxford, predau de peste 20 de ani, insa nu am

crezut ca o sa apuc ziua in care, la curs, studentii sa ma intrebe daca nu

cumva si eu am rude tigani in familie ! Nimeni nu ne apara, nici presa

romana, nici autoritatile romane, nimeni, astfel incat nu ne mai ramane

decat sa ne punem cenusa in cap, sau sa renuntam pur si simplu sa mai

declaram ca suntem romani ! Inainte de '89 eram priviti cu simpatie aici,

noi romanii, eram considerati oameni eminenti, insa in numai 20 de ani, am

ajuns sa primim in bloc eticheta de tigani.



Si cum sa nu o faca, daca in presa romana nimeni nu vorbeste de romanii de

succes, de romanii inteligenti, si asta pentru ca ziarul se vinde numai

daca il are pe prima pagina pe Guta, Minune, etc. Eu refuz sa ma las

manelizat, insa asta se pare ca este echivalent cu a renunta sa ma mai

consider roman.

Tara mea se cheama Romania, nu RRomania!"





Dati mai departe !





Asa poate ajunge si la un ilustru oficial, care sa ne apere CA DOAR DE

ACEEA II PLATIM, NU ?

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini