miercuri, 3 februarie 2010

RECOMAND http://adoptieanimale.blogspot.com/2010/02/hai-sa-mai-ajutam-niste-catei-de-la.html

GIA

INVITATIE la cea de-a patra editie a Maratonului Sterilizarilor, pe 22 februarie, in Bucuresti.
Programarile se fac in perioada 8-16 februarie 2010, la numarul de telefon 0767.808.407. Pentru orice informatii va stam la dispozitie pe mail la adresa office@gia.org.ro.
Pe 20 februarie invitatie la Maratonul sterilizarilor sa cunoasteti GIA si sa ii vedeti cu ochii vostri pe micii protejati care vor fi sterilizati !
Puteti dona in contul asociatiei orice suma, specificand “Pentru sterilizari”. GIA – Group Initiative for Animals, Cont: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX, Banca Transilvania – Sucursala Mariott.
Anul acesta, Asociatia GIA s-a afiliat la “Spay Day“, eveniment international organizat anual de Humane Society of the United States si Humane Society International. Spay Day promoveaza sterilizarea animalelor (care se inmultesc necontrolat) ca cea mai buna solutie pentru a salva mai multe vieti.
Spay Day Bucuresti (Maratonul sterilizarilor IV), organizat de GIA – Group Initiative for Animals, va avea loc pe 20 februarie - 50 de sterilizari gratuite celor care doresc sa vina cu animalele de la bloc, de pe strada, din curtea institutiei sau din dotarea proprie, daca nu isi permit costurile operatiei de sterilizare.
Puteti dona sa sprijiniti aceste sterilizari (sau mai multe, daca vom avea fondurile necesare), pentru ca orice suma, cat de mica, este o foarte mare contributie!

sondaj ...

Cate variante de Impuse sau Timotei crezi ca exista / cunosti ?
Ce produse ai vrea sa (re)gasesti ?
Cum iti imaginezi magazinul ideal ?

In curand misterul se dezleaga ...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini