luni, 8 noiembrie 2010

despre shungitul, de pe mail

http://www.shungit.ro/



SHUNGITUL - tratament naturist pentru bolile sec. XXI



“Dorinta de a te vindeca face parte din tratament.” - Seneca



“Este uimitor: ucide si devoreaza tot ce dauneaza oamenilor si altor fiinte vii, dar in acelasi timp concentreaza si recladeste tot ce este bun pentru organism. Cercetatorii care au studiat Shungitul marturisesc unanim: este un miracol! ”



Din cartea A. Doronina "Shungit - piatra salvatoare”





Apa, mineralele coloidale sau cum sa traiesti 140 de ani



Potentialul de varsta al speciei umane este, se pare, intre 120-140 ani. O dovedesc triburile de locuitori de pe inaltele platouri ale Tibetului. Vietile lor fara probleme existentiale, fara boli ale civilizatiei, fara facturi de achitat si fara stresul de zi cu zi se desfasoara in ritmul calm si etern al naturii, in aerul rarefiat al inaltimilor.



Care este secretul? APA!

Secretul il constituie apa. Leaganul etern al VIETII. Apa fara de care nimic nu poate vietui. Apa fara de care organismul uman nu ar putea trai. Apa fara de care spirala ADN nu ar exista.



Acolo, in creierii celor mai inalti munti ai Planetei Albastre ploua doar 2 zile pe an. De aceea singura sursa de apa a acelor oameni este apa provenita din zapezile de pe inaltele piscuri, topite de razele Soarelui. O apa nu tocmai limpede, cam galbuie sau alb-albastruie uneori. Fiindca ea contine intre 60-70 de minerale, aflate in suspensie fina.



Ati auzit de „laptele ghetarilor”? Locuitorii din zona raului Titicaca folosesc aceasta apa nu numai ca apa potabila care le permite asimilarea unui procent de cca. 12% din mineralele continute de ea, ci si ca apa pentru irigarea solului. An de an, aceste recolte udate cu „laptele ghetarilor” hranesc generatie dupa generatie. Oameni fara boli cardiovasculare, diabet, artroze, malformatii sau cancer. Nu au medici si traiesc 120-140 de ani.



Noua ce ne lipseste?

Cea mai usor asimilabila forma a mineralelor in organism este cea coloidala (particule foarte fine in lichid). Procentul de asimilare atinge 98%, fapt demonstrat de catre doctorul si cercetatorul american, Yollok, candidat al premiului Nobel pentru medicina in 1991.



Apa care contine aceste minerale constituie cel mai bun tratament pe care-l putem aplica organismului nostru. Necesarul zilnic de suplimente nutritive al organismului uman este de: 60 minerale, 15 vitamine, 12 aminoacizi de baza si proteine si 3 acizi grasi. In cazul lipsei lor, in organismul nostru se instaleaza devoratoarele organismului: bolile cauzate de insuficienta acestora.



APA DE SHUNGIT - apa care purifica si imbogateste organismul uman cu mineralele de care acesta are nevoie pentru a fi sanatos



Poate nu traim pe inaltele platouri ale Tibetului si nici nu ne bucuram de „laptele ghetarilor” . In schimb, avem acum la indemna un mineral miraculos: Shungitul. Legendele regiunii Lacului Onega povestesc despre magia tratamentelor cu apa ale carei unde au slefuit sute de ani aceasta piatra cu origini necunoscute.



Puterea Shungitului de a purifica apa si de a-i ceda toate mineralele binefacatoare pentru organism face din acesta, tratamentul secolului XXI. Un exemplu viu il constituie Apele Martiene (Rusia). Calitatile lor terapeutice unice asupra organismului uman au la baza actiunea Shungitului.









Ce se mai poate spune despre Shungit?

Ca in ultimii 15 ani, in Rusia, cateva milioane de oameni folosesc tratamente si filtre cu Shungit

Ca este cel mai simplu mod de purificare si imbogatire a apei potabile…

Ca este cel mai puternic antioxidant natural cunoscut…

Ca poate fi folosit cu succes in tratamentul a zeci de boli incepand cu anemiile si continuand cu necrutatorul cancer…

Ca este cel mai rapid tratament pentru intarirea sistemului imunitar al omului si al animalelor…

Ca nu are nicio contraindicatie de tratament…

Ca folosit la constructia saloanelor de tratament Shungitul accelereaza evolutia pozitiva a proceselor de vindecare…

Ca aceste constructii pe baza de Shungit reduc costurile de tratament pentru un pacient cu 800-1000 euro…

Ca productivitatea economica a unui salon de tratament cu Shungit, cu patru paturi, care functioneaza fara intreruperi un an intreg, poate ajunge la 127.400 euro...

Ca Shungitul anihileaza cu usurinta radiatiile electromagnetice…

Ca spatiile ecranate cu Shungit fac sa scada de sute de ori nivelul de iradiere a omului de catre surse artificiale precum echipamentele electrice incluzand calculatoarele, telefoanele mobile, televizoarele si cuptoarele cu microunde...

Ca inlatura influentele negative induse de zonele geopatogene…

Ca folosirea apei de Shungit in agricultura duce la cresterea productiei cu minimum 30%...

Ca Shungitul este folosit pentru tratamentul apelor poluate cu produse petroliere…

Ca Shungitul este singurul material de pe Pamant care contine carbon structurat sub forma de fullerene - motivul eficientei sale in tratamentul atator boli...

Shungit - remediul secolului XXI

Fragment de meteorit sau zacamant din miezul Pamantului? Se stie doar ca mineralul de Shungit este unicat: te vindeca!



SHUNGITUL – piatra miraculoasa

Ce este Shungitul?



Exista un singur depozit de Shungit pe planeta Pamant, situat in Republica Karelia, in nord- vestul extreme al Rusiei. Este un mineral misterios ce contine carbon cu o structura unica, intalnita doar in fragmentele de metorit picate din imensitatea vasta a Cosmosului.

Denumirea de Shungit, primita in urma doar cu 130 de ani se datoreaza satului Shunga de pe malul lacului Onega, ai carui locuitori utilizeaza de secole apa izvoarelor “Tri Ivana” sau cea a izvoarelor din statiunea de tratament “Apele Martiene” infiintata de Petru cel Mare in 1719.



Varsta carbonului in Shungit este apreciata la aproximativ 2,5 miliarde de ani, iar originea sa este intens discutata. Meteorit rezultat din explozia planetei Phaeton si aruncat pe Pamant, roca sedimentara de origine marina precambriana sau mineral cu vadite proprietati vulcanice – toate raman in faza de prezumtie, niciuna dintre ele nefiind confirmata oficial.





Proprietatile Shungitului

Caracteristici fizice:





densitate – 2,25-2,40 g/cm3

porositate – 0,5-5%

grad de compresie 100-150 MPa

modul de elasticitate (Е) – 0,31*105 MPa

conductivitate electrica – (1-3) х 103 cn/m

conductivitate termica – 3,8 W/m·k.

Principalele caracteristici:



capacitatea maxima de oxi-reducere la suprafata Shungitului confera acestuia calitatea de cel mai puternic antioxidant natural cunoscut

Shungitul este activ din punctul de vedere al absorbtiei fata de celulele bactericide, de saprofitele patogene

particulele de shungit, indiferent de dimensiunea lor, au proprietati bipolare, ca urmare a acestui lucru este mentionata capacitatea acestei roci de a se combina cu toate substantele- atat organice cat si anorganice

Shungitul are capacitate de reactie foarte ridicata in procesele termice

Shungitul este bun conducator de electricitate

Shungitul are o buna rezistenta chimica

rezistenta mecanica inalta si grad de uzura scazut

capacitate inalta de filtrare

grad de tehnicitate caracterizat prin rezistenta scazuta la presiune

Shungitul este un puternic sorbent

Shungitul este biologic activ

Shungitul are capacitatea de a curata apa de produse petroliere pana la limita admisibila

Shungitul poate elimina influentele negative ale zonelor geopatogene

Shungitul atenueaza si neutralizeaza emisiile electromagnetice de inalta frecventa.



Compozitia chimica



Mineralul de Shungit are aspectul unui reziduu dur de titei foarte vechi, iar zacamantul din de la Zajoghino (lacul Onega) este asemenea unui gel organic silicatic (siloxanic) pietrificat.



Principalele componente chimice aflate in mineralul de Shungit sunt :



carbon…………………………............................................................……….…….….….30

quart ..…………………….............................................................…………………..……..45

silicati (mica, clorite)………..........................................................……………….….…..20

sulfati…….…............................................................………………………........…….……..3





Procentual compozitia chimica a Shungitului se prezinta astfel:



SiO2

TiO2

Ai2O3

FeO

MgO

CaO

Na2O

K2O

S

C

H2O



57,0

0,2

4,0

2,5

1,2

0,3

0,2

1,5

1,2

30,0

1,7









Compozitia zacamantului de la Zajoghino este, conform diverselor probe efectuate, variabila. Suma (C+SiO2) se situeaza undeva in jurul valorilor de 83 – 88%.















Structura Shungitului

Structura Shungitului este caracterizata prin modul de dispunere al atomilor de carbon. Distributia acestuia in masa mineralului este una cu totul neobisnuita. Trasaturile carateristice unice determina deosebitele calitati ale Shungitului.



Propriu-zis structura Shungitului este definita ca fiind: negrafitata, metastabila, necristalina, globulara, fullerenica.



Elementul principal al acestei structuri este molecula de forma sferica avand dimensiuni cuprinse intre 100 si 300 Ǻ (10-30 nanometri). Molecula este structurata sub forma de fullerene. Acestea arata ca un icosaedru (corp cu fete 12 pentagonale si 20 hexagonale) sau cu un dom geodezic. Structura de tip fullerene (C60) a fost descoperita in 1985 si poarta numele vestitului arhitect american Buckminster Fuller, inventatorul domului geodezic.



Shungitul este singurul mineral natural de pe Pamant care contine carbon structurat sub forma de fullerene.



Daca anterior acestei descoperiri se cunosteau ca forme de existenta a carbonului: diamantul, grafitul si carbunele amorf. Descoperirea fullerenelor si recunoasterea lor prin acordarea premiului Nobel pentru chimie in 1996 a deschis calea unor noi cercetari.



S-a demonstrat ca fullerenele au capacitatea de a-si modifica, in proportii neobisnuite, organizarea ordonata atat in straturile fullerenice cat si distanta dintre aceste straturi. Aceasta capacitate defineste „metastabilitatea structurala” a carbonului din Shungit.



Shunghitul din zacamantul de la Zajoghino format din 30% carbon Shungit si 68% silicati reprezinta un compozit natural nanostructurat. Nanostructura unei asemenea roci ii confera proprietatile specifice: adsorbante, catalitice, recuperatoare (antioxidante), capacitatea de autoregenerare.



Expertii au toate motivele sa creada ca Shungitul are legatura cu aparitia vietii intrucat structura sa naturala si compozitia sunt apropiate de fermentii celulei vii. Un lucru este cert dovedit: calitatile terapeutice ale Shungitului se datoreaza exclusiv structurii unice a carbonului din Shungit - fullerenele.



Pe langa fullerenele unice, Shungitul contine practic toate elementele Tabelului Mendeleev. Prin interactiunea cu organismul uman Shungitul elimina tot ceea ce este inutil si nociv acestuia. Simultan restabileste echilibrul mineral si energetic, permitand tratamentul eficient al diverselor boli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini