joi, 1 iulie 2010

hotel-elicopter

Din cand in cand, apare cate vreo inventie care ne trimite cu gandul la minunata lume a lui Jules Verne. Hotelicopter, ultima gaselnita a celor care vor sa scoata profit din industria hoteliera nu simpla, ci asortata cu o portie zdravana de adrenalina, pare desprins exact dintr-o carte a celebrului autor francez.
Partea interesanta este ca Hotelicopter nu reprezinta numai un concept sau un promo menit sa dea valoarea vreunei companii cunoscute. Nu. Hotelicopter este un hotel construit intr-un elicopter urias care, spre uimirea noastra, va face primul zbor in vara. Lucrurile nu par foarte sigure la o prima vedere, insa realizatorii au primit deja aprobarea din partea FAA si CFR (Code of Federal Regulations, ca sa nu va ganditi la altceva..), pentru aeronave dotate cu elice portanta.
Probabil ca va intrebati cum anume au reusit sa construiasca o asemenea masinarie ciudata? Ei bine, Rusia reprezinta raspunsul. Prin 1968, rusii au facut Mil V-12, un elicopter incredibil cu performante si dimensiuni iesite din comun, care i-au uimit pana si pe americani. Din diverse motive, numai doua aparate V-12 au fost produse. Prin 2004, oamenii din spatele Hotelicopter au achizitionat un Mil V-12 si l-au modificat considerabil, adaugand un al doilea corp pentru a ajunge la un numar de 18 apartamente luxoase si cateva motoare suplimentare pentru a face fata greutatii in plus. Asa a aparut Hotelicopter, cel pe care il puteti admira in poze.
in interior, lux cat cuprinde. Parca nici nu-ti vine sa crezi ca te afli intr-un elicopter. Se vede imediat cooperarea cu Yotel, din stilul deosebit ales pretutindeni. Exista 18 cabine confortabile, cu paturi mari, birouri, televizoare, WiFi, console Wii, dusuri si mini baruri complet echipate. Entertainmentul si businessul se impletesc de minune in Hotelicopter, prin prezenta salilor de sedinte, concierge, fitness, sauna, masaj, galerie de arta, blackjack, degustare de vin, gradina japoneza, ping-pong si multe altele.
Hotelicopter pare ceva ireal. Totusi, el reprezinta o realitate si in scurt timp vom auzi cu siguranta despre acest hotel zburator, prin toate mijloacele media. Cine stie, poate unii dintre noi chiar vor calatori cu aceasta masinarie grozava..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini