vineri, 18 decembrie 2009

oferte www.Nautilus.ro

Acesta este un email de la 'NAUTILUS - English Books'
Mesaj:
Dragi prieteni,
De astazi, 18 decembrie, puteti gasi pe site-ul nostru aproape 450 de titluri noi, venite in lunile noiembrie si decembrie. Ne cerem scuze pentru intarziere.
Speram ca printre ele veti putea gasi cateva idei pentru daruri de Craciun.
Profitam de aceasta ocazie pentru a va ura un Craciun inmiresmat si un an nou, 2010, de poveste.
Ne dorim ca in noul an sa aflam ce carti ati citit si ce v-a placut la ele, ce ati vrea sa gasiti la noi, despre ce carti ati vrea sa afle si alti cititori etc. Va asteptam mesajele prin e-mail (sugestii@nautilus.ro) sau/si pe grupul Nautilus-English Books de pe Facebook.
O iarna frumoasa!
Echipa Nautilus

NAUTILUS importa si distribuie carti si multimedia in limba engleza din 1997
Sunt titluri alese de noi din oferta celor mai mari edituri din Marea Britanie si SUA, dar si titluri sugerate de prietenii nostri, cei care ne-au calcat odata pragul si au revenit cu placere. De la cartea pentru copii (inclusiv bebelusi!) si adolescenti la literatura clasica, moderna ("clasicii" secolului XX) si contemporana (cartile "proaspete") suntem mereu in pas cu noile aparitii. Romanul istoric, cel politist, umorul si romanul grafic se mentin la un standard inalt al calitatii. Ne surprinde bucuria cu care descoperiti cartile de la noi, la fel cum ne mira faptul ca nu sunteti englezi, iar umorul britanic sau gustul pentru macabru uneori va deruteaza. Zona Fantasy / SF ilustreaza abundent evolutia genului pana la cei mai “noi” autori de succes. Nu am putut omite albumele de arta prietenoase, lesne de manuit, ori de-a dreptul somptuoase, si nici cartea de arhitectura si design. Si, pentru ca se numesc tot “carti”, dar cu intelesuri tainice si schimbatoare, ne-am oprit si la Tarot-urile si la cartile de joc pentru colectionari – de la Egiptul antic la moda Evului Mediu, istoria zborului sau Manga. Pragmatici, am hotarat sa ajutam invatarea limbilor straine prin cursuri audio si interactive (pe suport CD) – avem peste o suta de limbi care pot fi invatate din limba materna a utilizatorului. Fie ca alegeti xhosa, tagalog sau yoruba, aveti sprijin in limba romana sau in orice alta limba va e mai lesne de folosit. Va oferim si dictionare (in engleza, fireste) si enciclopedii. Si daca imaginarul fictiunii ori pragmatismul cursurilor nu vi se par de ajuns, adaugam si cartile de esoterism.
Sunteti bineveniti aici (virtual) sau in mica noastra librarie (in realitate), unde gasiti cartile cu reduceri de pret. Puteti sa comandati prin e-mail si carti pe care nu le avem; ne vom stradui sa le aducem daca ne dati suficiente detalii pentru a le identifica.
NAUTILUS - English Books
Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 17
Sector 1, 011356
Bucuresti
Romania
nautilus@nautilus.roAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
021 2225030, 021 2233256
021 2230037
Orarul librariei Nautilus - English Books:
Luni-Vineri: 9:30 - 18:00
Sambata: 9:30 - 13:00
Puncte de reper: Piata Victoriei, Statuia Aviatorilor, Piata 1 Mai (Ion Mihalache), Consulatul Italiei, Ambasada Rusiei, Colegiul National "T. Vianu", Parcul Kiseleff etc
Mijloace de transport in comun: M2 metrou (statia Piata Victoriei), autobuzele 205, 282 si 300 (statia Piata Ion Mihalache), tramvaiele 20, 24, 42, 45 (statia Piata 1 Mai)
Detalii companie:
NAUTILUS PRODIM SRL
Nr.ord.Reg.Com: J40/26343/1994
Cod fiscal: RO6706278
Adresa: Str. Arh Ion Mincu 17, Sector 1, 011356 - Bucuresti
Detalii bancare:
Banca Comerciala Romana - Agentia Dr. Felix
Cod 300415023
Swift RNCBROBU
Cont: RO81 RNCB 0067 0047 7917 0004

19 - 20.12.2009 ora 11 Parc Kiseleff adoptii catei Orasul Animalelor GIA

Va asteptam sambata si duminica (19 si 20 decembrie), incepand cu ora 11 la Parcul Kiseleff, daca aveti vreun prieten care vrea sa adopte un catel, luati-l de manuta si veniti !

Organizatorii au pregatit si o surpriza pentru toti stapanii care vor veni cu cateii lor in parc ...

 Mos Craciun vine si pentru cateii cuminti, doar trebuie sa scriem noi dorintele lor pe o bucatica de hartie.Weekendul trecut voluntarii Oraselului animalutelor au fost in Parcul Kiseleff cu cativa catei spre adoptie; desi a fost din scurt fara timp pentru anunt, asa ca nu credeam sa plece prea multi catei acasa, dar s-au gasit stapani buni pentru 3 puiutzi simpatici ...detalii pe blog ...

apel urgent salvare bichon din frig

cine vrea un bichon de vreo 2 ani care este tinut in frig,in lant si nu i se da mancare?pls da massu mai departe. contact:0765308462 Maria

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini