luni, 23 noiembrie 2009

apel primit pe mail

email de trimis mai departe... parintii vor primi 3 centi.

Va rugam sa-i ajutati trimitand mailul la cat de multe persoane puteti.
Alexandra a scapat vie dintr-un incendiu teribil, insa acum trebuie sa lupte pentru viata ei si un viitor normal.
Ea are 14 luni si are pielea arsa pe tot corpul, iar pe fata arsuri pana la os (ca rezultat al temperaturii foarte inalte)
Ea este intr-un spital in Cracovia-Polonia si este urmarita de unul dintre cei mai buni specialisti. Totusi ea trebuie sa treaca inca prin multe operatii si o lunga perioada de reabilitare. Din nefericire parintii nu mai au bani.
De aceea va cerem ajutorul !
Pentu fiecare email trimis mai departe parintii vor primi 3 centi..
Va rugam sa-i ajutati trimitand mailul la cat de multe persoane puteti.

TAROT

Reprezentarea tarotului in data de nastere



Cartea care te reprezinta este: CARUL TRIUMFAL (Carul de Lupta)-------data nasterii: 7 si 25



Carul triumfal infatiseaza un personaj triumfator care umbla prin lume manifestandu-si prezenta fizica in mod dinamic. Latura pozitiva a aceste carti: succesul, talentul si eficienta. Latura negativa a acestei carti sugereaza o atitudine dictatoriala si un simt necorespunzator al directiei



Cartea care te reprezinta este: PONTIFUL (PAPA)---------------data nasterii: 5 si 23



Pontiful este un interpret al misterelor sacre, care simbolizeaza intelegerea si credinta omeneasca. Cunoasterea lui este esoterica si el detine autoritate asupra lucurilor nevazute. Trasaturile favorabile ale acestei carti sunt siguranta de sine, absenta indoielii si interpretarea corecta; trasaturile negative sunt excesul de moralizare, dogmatismul si stilul bombastic.



Cartea care te reprezinta este: PUSTNICUL)---------------data nasterii: 9 si 27



Pustnicul umbla purtand un felinar si un toiag; El reprezinta meditatie, izolarea si tacerea. Cartea semnifica intelepciunea cristalizata si disciplina suprema. Pustnicul este un pedagog care se foloseste de constiinta pentru a-i mentine pe ceilalti pe poteca lor. Trasaturile pozitive ale cartii: tenacitate, motivatie, profunzime si concentrare. Trasaturile negative: dogmatism, intoleranta, neincredere, descurajare.



Cartea care te reprezinta este: MAGICIANUL---------------data nasterii: 1 si 28



Magicianul simbolizeaza intelectul, comunicarea, informarea si magia. Deasupra capului sau se afla un simbol al infinitului. Trasaturile pozitive sugerate de aceasta prima carte includ aptitudinile diplomatice si viclenia, iar cele negative sunt lipsa de scrupule si oportunismul.



Cartea care te reprezinta este: MAREA PREOTEASA-------------data nasterii: 2 si 29



Marea Preoteasa este asezata pe tronul ei, calma si de nepatruns. Este o femeie a spiritului, care releva secrete si puteri ascunse, investindu-ne cu stiinta respectiva. Calitatile favorabile ale cartii sunt tacerea, intuitia, rezerva si discretia; trasaturile negative sunt tainuirea, neincrederea, indiferenta si inertia.



Cartea care te reprezinta este: IMPARATEASA-------------data nasterii: 3 si 30



Imparateasa simbolizeaza inteligenta creatoare. Este femeia perfecta, ultra-feminitatea, Mama Natura, implinirea viselor, intruparea sperantelor si aspiratiilor noastre. Cartea reprezinta trasaturile pozitive de farmec, gratie si iubire neconditionata, dar si aspectele negative de vanitate si afectare, ca si intoleranta fata de imperfectiune



Cartea care te reprezinta este: IMPARATUL-------------data nasterii: 4 si 31



Imparatul stapaneste asupra lucrurilor materiale si concrete prin intelepciune, sursa primara a puterii sale. Imparatul este stabil si intelept; forta autoritatii sale nu poate fi contestata. Asociatiile pozitive ale cartii sunt vointa puternica si energia constanta; trasaturile negative ale acestei carti includ incapatanarea, tirania, chiar brutalitatea.



Cartea care te reprezinta este: INDRAGOSTITII-------------data nasterii: 6 si 24



Indragostitii simbolizeaza iubirea care uneste intreaga omenire prin integrarea polaritatilor masculina si feminina. In latura pozitiva, cartea indica afectivitati si dorinte la un inalt nivel moral, estetic si fizic; latura negativa: dorinte neimplinite, sentimentalitate si nehotarare.



Cartea care te reprezinta este: FORTA-------------data nasterii: 8 si 26



Forta infatiseaza o regina gratioasa imblanzind un leu fioros. Regina simbolizeaza femeia Magician, care poate stapanii energii rebele, si reprezinta atat morala, cat si forta fizica. Latura pozitiva a acestei carti include charisma si hotararea de a izbandi. Latura negativa include vanitatea si folosirea gresita a puterii



Cartea care te reprezinta este: ROATA NOROCULUI-------------data nasterii: 10



Roata norocului semnifica o modificare a norocului si ne invata ca nu exista nimic permanent, cu exceptia schimbarii. Roata indica suisurile si coborasurile, castigurile si pierderile, succesele si esecurile din viata. Succesele stralucitoare si esecurile asociate cu roata norocului ne arata ca in viata nu este vesnic nici un succes, nici un esec



Cartea care te reprezinta este: JUSTITIA-------------data nasterii: 11



Justitia - o femeie senina, care sta pe un jilt si tine in mana o sabie, iar in cealalta o balanta. Ea ne reaminteste despre ordinea Universului si despre faptul ca echilibrul si armonia vor fi mentinute in vietile noastre atata vreme cat vom continua pe cararea personala. Aspectele pozitive ale acestei carti: integritatea, impartilitateal, onestitatea si disciplina. Trasaturile negative: initiativa redusa, lipsa de personalitate, teama de inovatii si ranchiuna.



Cartea care te reprezinta este: SPANZURATUL-------------data nasterii: 12



Spanzuratul atarna legat de picioare, cu capul in jos. Desi o asemenea pozitie pare neajutorata, Spanzuratul este puternic din punct de vedere spiritual si profund in gandire. Atributele pozitive ale cartii sunt recunoasterea limitelor si depasirea lor, ca si simpla existenta omeneasca; aspectele negative sunt miopia spirituala si caracterul restrictiv.



Cartea care te reprezinta este: MOARTEA-------------data nasterii: 13



Moartea este cartea cea mai gresit interpretata. Foarte rar trebuie considerata in mod literal. Ea semnifica abandonarea trecutului pentru a creste dincolo de limite, prin metamorfoza. Atat aceasta carte cat si numarul 4 sugereaza ca persoanele nascute in data de 4, respectiv 31 (3+1), trebuie sa se fereasca de descurajare, deziluzii, pesimism si melancolie.



Cartea care te reprezinta este: ECHILIBRUL (CUMPATAREA)-------------data nasterii: 14



Personajul reprezentat de aceasta carte este un inger pazitor care ne apara si ne pastreaza echilibrul. Un astfel de personaj poate servi ca model pentru cei nascuti in aceasta zi (14). Cartea avertizeaza impotriva tuturor formelor de excese egoiste. Din punct de vedere pozitiv, Cumpatarea modifica planurile, pentru a permite invatarea si incorporarea de noi adevaruri in viata oamenilor. Trasaturile negative sunt pasivitatea si proasta dispozitie.



Cartea care te reprezinta este: DIAVOLUL-------------data nasterii: 15



Diavolul indica o dinamica de tipul teama - dorinta actionand in privinta atractiei sexuale, irationalitatii si pasiunii. Diavolul ne subjuga prin nevoia de securitate si bani; El reprezinta caracteristica noastra fundamentala de a cauta siguranta si ne controleaza prin deosebirile ireconciliabile care exista in natura noastra barbat sau femeie. O latura pozitiva a acestei carti este atractia sexuala si exprimarea dorintelor patimase. Pe de alta parte, cartea ne poate raminti ca, desi suntem incatusati de trupurile noastre, spiritul ne este liber sa se inalte.



Cartea care te reprezinta este: TURNUL-------------data nasterii: 16



In unele versiuni ale pachetului de Tarot Turnul infatiseaza atat un rege prabusindu-se dintr-un turn lovit de trasnet, cat si constructorul turnului care este ucis de o lovitura primita in cap. Biserica simbolizeaza efemerul structurilor fizice si al relatiilor sau vocatiilor din viata noastra. Schimbarile aparute pot fi adesea bruste si rapide. Elementele pozitive ale cartii includ depasirea catastrofelor si infruntarea porvocarilor. Cu toate acestea Biserica, avertizeaza asupra unor inaltari neustificat de mari, a riscului pierderii cauzate de propriile noastre inventii si, mai cu seama in cazul persoanelor nascute in data de 16, cedarea in fata ispitelor unor intreprinderi excentrice.



Cartea care te reprezinta este: STEAUA-------------data nasterii: 17



Steaua infatiseaza o superba fata dezbracata stand sub cerul instelat, turnand cu o cana, apa invioratoare peste solul parjolit, iar cu alta cana reimprospatand apa statatoare a unui iaz. Ea reprezinta frumusetile vietii lumesti si in acelasi timp incatusarea materiala de aceasta. Stelele de deasupra amintesc prezenta lumii spirituale. Persoanele nascute in ziua de 17 trebuie sa se fereasca de materialitatea excesiva si sa nu piarda niciodata din vedere obiectivele profunde



Cartea care te reprezinta este: LUNA-------------data nasterii: 18



Luna - in esenta reprezinta lumea viselor, emotiilor si inconstientului. Atributele pozitive ale acestei carti includ sensibilitatea, empatia si intelegerea emotionala. Dintre trasaturile negative fac parte maleabilitatea emotionala, pasivitatea si lipsa de ego.



Cartea care te reprezinta este: SOARELE-------------data nasterii: 19



Soarele. Cartea poate fi considerata cea mai favorabila dintre cartile Arcanei Majore si simbolizeaza cunoasterea, vitalitatea si norocul. Cu toate acestea, sugereaza si trasaturi negative cum ar fi mandria, vanitatea si falsitatea



Cartea care te reprezinta este: JUDECATA-------------data nasterii: 20



Judecata prezinta oameni ce sunt imbolditi sa-si abandoneze consideratiile materiale si sa caute o spiritualitate superioara. Cartea prezinta un inger care sufla intr-o trambita, semnifica faptul ca se ivesc zorii unei noi zile, ziua socotelilor. Este o carte ce sugereaza sa trecem dincolo de sinele nostru si ne permite sa intrezarim infinitul. Exista totusi pericolul ca trambita sa anunte doar exaltare si ameteala, o pierdere precara a echilibrului si ratacirea in placeri ce implica instinctele primare



Cartea care te reprezinta este: UNIVERSUL (LUMEA)-------------data nasterii: 21



Universul infatiseaza o zeita alergand si tinand in maini baghete datatoare de energie. Ea biruie lumea si etaleaza adevarul; puterea ei este nelimitata. Cartea simbolizeaza tot ceea ce se poate obtine pe plan lumesc. Desi rasplata si integritatea sunt asigurate, in mod traditional Universul poate, de asemenea, indica obstacole insurmonabile si rasturnari ale norocului, ca trasaturi negative de distragere si autocompatimire



Cartea care te reprezinta este: NEBUNUL-------------data nasterii: 22



Nebunul este reprezentat pasind vesel peste marginea unei stanci abrupte. Unele interpretari il prezinta ca pe o fiinta care a abandonat ratiunea, altele ca pe o creatura extrem de spiritualizata, eliberata de orice consideratii materiale. Intelesurile pozitive includ renuntarea la rezistenta si urmarirea libera a instinctelor; aspectele negative sunt impulsivitatea, nebunia si anihilarea

recomandari de la Bruxelle ...

http://www.museudelafraise.be/
http://www.museeafricainnamur.be/
http://www.cdomuseum.be/
http://www.geniemus.be/
www.skene.be/RW/EXPOS/EXPOS.html
http://www.museedesenfants.be/
http://www.sciencesnaturelles.be/
http://www.museedujouet.eu/
http://www.aquariologie.be/
http://www.minieurope.eu/
http://www.oceade.be/
http://www.planetarium.be/
http://www.museedelarmee.be/
http://www.klm-mra.be/
http://www.autoworld.be/
http://www.mucc.be/ - muzeu ciocolata
http://users.skynet.be/museedelabiere
http://www.min.fgov.be/ - muzeu instrumente muzicale
http://www.bruxellesbd.com/
http://www.citadelle.namur.be/
http://www.ladolceviedchat.fr/
http://www.pipolino.eu/
www.festiphoto-montier.org/
http://www.veroniquerenaud.com/
http://amisdeschatsduloiret.free.fr/
http://www.polytrans.fr/
http://www.gibsondog.com/
http://www.tele-animaux.com/
http://www.vivrefm.com/
http://www.30millionsdamis.fr/
http://www.animalkdo.com/ - genti animalute
http://www.animalotheque.com/
http://www.atoutchat.com/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini