miercuri, 23 septembrie 2009

GIA - ORASUL ANIMALUTELOR - LICITATIE 24 SEPTEMBRIE 2009 METROPOLIS CENTER

La prima editie ne-am simtit bine, ne-am distrat, am ascultat muzica buna si am cunoscut oameni extraordinari.
Si, foarte important, am strans fonduri care ne-au ajutat sa realizam urmatoarele:

- am continuat programul lunar “Animalele nu stiu sa calculeze, dar cu siguranta stiu sa se inmulteasca” acoperind costurile pentru 45 de sterilizari, iar saptamana viitoare va vom prezenta colectia de poze cu animalutzele sterilizate in perioada iulie – august

- am acoperit parte din costurile pentru Maratonul Sterilizarilor II pe care l-am organizat cum am promis pe 12-13 septembrie, actiune prin care am ajutat peste 100 de persoane care nu si-ar fi permis costurile operatiei de sterilizare si 119 catei si pisici nu vor mai contribui necontenit la numarul de animale de pe strada

- am reusit sa schimbam viata catorva animalute cand aveau mai mare nevoie de ajutor (hrana, interventii chirugicale, tratament si cazare) si parte din ele le cunoasteti chiar de pe blog - Daisy, Gara de Nord, Padurenii si vom reveni si cu update asupra situatiei fiecaruia

Acum se apropie a doua licitatie “Animalele Noastre”, licitatie organizata de Jackie Bojor si FAR, prietenii nostri care ne sustin in mod constant si carora nu ne ajung cuvintele sa le multumim pentru incredere si pentru suport acordat! Le suntem la fel de recunoscatori donatorilor si partenerilor nostri care au venit cu niste obiecte absolut superbe (recunosc, le-as licita pe toateeeeee)!
Pe scurt, va asteptam cu mare drag la un eveniment foarte placut cu voie buna, cu adrenalina , cu muzica extraordinara si cu oameni deosebiti si extraordinari!
Va asteptam sa licitati, sa va relaxati, sa va incantati si sa va cunoastem joi, 24 septembrie ora 19 la Starlight Suites Hotel, pe strada Grigore Alexandrescu 89-97 in cadrul Metropolis Center.
Mai multe despre ce se va intampla cititi in prezentarea de pe site!


Pentru Donatii
GIA – Group Initiative for Animals
CIF – 22002126
CONT IBAN :
RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX
Banca Transilvania - Sucursala Mariott

mai multe detalii la:

http://www.orasulanimalelor.ro/licitatia-caritabila-animalele-noastre-editia-a-2-a/

va asteptam

sau pe Pisikana.ro
September 21st, 2009

Nu tot timpul, am mai deschis blogul cu gând să mai scriu, dar ma răzgândeam, mai amânam pe motiv că nu ştiu ce să scriu, cum să povestesc pe scurt şi concis ce am mai făcut. Dar weekendul trecut s-a întâmplat ceva şi a fost aşa frumos şi aşa bine m-a făcut să mă simt încât azi sunt motivată să continui aşa zisa experienţă hand made. Să vă povestesc aşadar:
De ceva timp urmăream un blog cu, pentru şi despre animăluţe: orasulanimalelor.ro. La un moment dat mi-am făcut curaj, le-am scris că aş vrea să fiu voluntar şi la nici 5 minute am primit răspuns. După aproape 4 luni mă laud că fac parte din echipa GIA şi mă laud şi cu cu două noi achiziţii negre. (Ari o pisica de 6 ani oarbă, dar foarte descurcăreaţă, prea descurcăreaţă după cum stă pe marginea balconului la et 8 dându-mi palpitaţii şi Pim, un motănel urâţel şi murdărel ca o şosetă folosită)*. Oamenii de la GIA sunt oameni tare buni, incredibili. I-am cunoscut pe parcursul a câtorva luni şi mă tot minunez. Sunt oameni cum nu credeam că există, oameni care cheltuie mulţi bani din veniturile proprii ca să ajute animaluţe nefericite, care au casa plină de patrupezi necăjiţi şi oropsiţi, care îşi dedică tot timpul liber lor…
Mă bucur efectiv că m-au primit în echipa lor, că îmi dau de lucru şi că ce fac eu contează în misiunea lor. Care e misiunea lor? Mai multe puteţi afla pe blog : orasulanimalelor.ro sau pe site GIA.
Inţial am participat la Orasul Animalelor, am fost cu cerceluşii mei, banii din vanzări s-au dus la GIA, bani care împreuna cu alte donaţii s-au materializat în Maratonul Sterilizarilor 1. Nu am vândut prea mulţi cercei, poate şi ploaia torenţială a fost de vină; săptămna trecută însă Gia a participat la ONGfest şi am fost şi eu împreună cu fetele de la GIA şi cu câţiva patrupezi foarte simpatici; unii dintre ei au fost foarte norocoşi şi şi-au găsit părinţi adoptivi. Am vândut mulţi cercei, au fost şi multe donaţii şi cu aceşti bănuţi se vor achita costurile de la Maratonul Sterilizarilor 2. A fost per ansamblu un weekend foarte frumos în care am simţit că în afara de rutina care ne manâncă în fiecare zi mai e şi altceva. Stiţi cum e sa vezi că cineva donează o bancnotă de 1 milion? Stiţi cum e sa vezi că un cuplu punk (ea cu dreaduri până la fund, el cu o căciulă pe ochi) se îndrăgosteşte de un căţel maidanez cu mustaţă pe care îl cheamă Veselie? E că să parafrazez sloganul mastercard: priceless.
Înainte să vă arat o selecţie de imagini de la evenimentele amintite vă anunţ că blogul meu va fii de acum înainte dedicat lor, animăluţelor. Oricum şi până acum ele mi-au fost muze, oricum am casa plină de ele, dar aici o să vă ţin la curent cu toate evenimentele organizate de GIA şi precizez că tot ce voi vinde prin intermediul blogului va merge la GIA şi mai departe la animăluţe.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini