vineri, 24 iulie 2009

despre casnicie ...

CUM ITI PASTREZI CASNICIA ?

Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani.
Ei impartaseau totul si discutau despre orice.Nu aveau secrete unul fata
de celalalt, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care femeia o tinea
pe dulapul ei de haine, si , despre care l-a atentionat pe sotul ei sa
nu o deschida sau sa intrebe de ea vreodata.
In toti acei ani, el nici nu s-a gindit la cutie, dar intr-o zi,
batrinica se imbolnavi foarte tare si doctorii ziceau ca nu prea mai
are sanse sa se insanatoseasca.Incercind sa puna toate lucrurile in
ordine, batrinelul a luat cutia de pantofi de pe dulap si a pus-o
linga patul sotiei sale.
Era si ea de acord ca era timpul sa afle si sotul ei ce era in
acea cutie.Cind a deschis-o, in cutie erau doua papusi crosetate si o
gramada de bani : in total vreo 25.000 de dolari.El a intrebat-o
despre continutul acestei cutii.'Cind ne-am casatorit , spunea ea,
bunica mea mi-a spus ca secretul unei casatorii este sa nu te certi
niciodata.Spunea ca intotdeauna cind ma suparam pe tine , sa tac din
gura si sa crosetez o papusica '........
Batrinelul era atit de impresionat, incit abia isi putea stapini
lacrimile.Doar doua papusi erau in cutie ! Ea fusese suparata numai de doua ori in toti acesti ani in care au trait impreuna.Nu mai putea de fericit!

'Iubito, spuse el,inteleg existenta papusilor, dar toti acesti bani ?

'Oh, zise ea, acestia sunt banii pe care i-am obtinut din vinzarea
papusilor'....::

RUGACIUNE :

Doamne, ma rog sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg sotul; iubire ca
sa pot sa-l iert; si rabdare pentru toanele lui.Pentru ca Doamne, daca
as cere putere, ma tem ca l-as bate prea tare. Amin !

blog animalute

adoptii/donatii animale - blog adoptianimale.blogspot.com
Iubesti animalele? Daca vrei sa dai spre adoptie un animalut sau vrei sa primesti unul prin donatie, scrie-ne pe adresa: adoptieanimale@gmail.com, precizand localitatea ta, si iti vom posta anuntul gratuit. Nu uita sa mentionezi LOCALITATEA ta!

freepets.ro - get a pet!

consultati lista mea de blog-uri

cazuri disperate + povesti cu final fericit din toata tara

Eugenia Ies de la Asociatia Bruno Pet. Actualmente locuiesc in Buzias-Timis, si v-as ruga sa ma ajutati sa mai plasez vreun animalut din cele 51 pe care le am acasa.
ieseugenia@yahoo.com

de pe www.numaiestisingur.ro

Pentru donatii la adapostul cateilor :
RON - RO60 BTRL 0450 1205 8586 88XX
EURO - RO09 BTRL 0450 4205 8586 88XX
USD - RO38 BTRL 0450 8205 8586 88XX
Banca TRANSILVANIA – AG. DOROBANTI Str. Radu Beller, nr. 6
Ajutor pentru o situatie disperata !
Pentru donatii sau relatii puteti apela la nr. de tel 0730.186.137 – Anda Murgu (mail: anda_ursu@yahoo.com) sau Ene Gabriela – tel 0727.108.307
Va multumesc anticipat in numele cateilor !

lacrimogen ........

cateilor din Adapostul Glina si a cateilor de la adapostul Laila.
Noi am fost cuminti anul acesta, am mancat tot ce ni s-a dat chiar daca uneori a fost cam putin, nu am facut nazuri. Nu ne-am plans atunci cand soarele verii a dogorat prea mult peste noi, nici cand ploaia rece si noroiul ne-a inghetat piciorusele sau cand zapada ne-a acoperit tarcurile si casutele, noi asteptand cuminti in casute sa vina cineva sa ne dezapezeasca.
Mosule, te rog sa nu-i uiti si pe cei 600 de fratii si surori ale mele de la Adapostul Laila, mamica lor a murit anul trecut si au mare nevoie de tine.
Oamenii, prietenii nostri cei mai buni, ne-au ajutat cand am avut nevoie, cand ne-am aflat in dificultate, asa ca te rugam si pe tine Mosule, SA NU NE UITI !
Te asteptam cu cadouri sau cu ce crezi tu ca ne poti da – chiar si cu o mangaiere !
Te pup dulce !
Soricica, cateii din Glina si de la Laila !

Mosule, am fost cuminti
I-am ascultat pe “parinti”.
Chiar daca avem labute,
Botic in loc de gurita,
Si-o codita rasucita,
Inimioara noastra mare
O daruim fiecare
Celui care ne iubeste,
Si care ne ocroteste.
Mosule, ai grija de noi !
Te rugam NU NE UITA
Avem si noi sufletele
Te rog, ai grija de ele !

APEL DONARE SANGE CATEL

Avem URGENT nevoie de sange pentru o transfuzie pt stefan banica junior, un catel gasit de unul din membrii GIA. Donatorul ar trebui sa fie un catel mare, sanatos si adult – in floarea varstei.
Daca ne puteti ajuta, sunati va rog la telefonul: o767 808 407 la Raluca, sau la 0722 229 629 Carmen. Trimiteti mai departe acest mesaj.
Va multumim

COMUNICAT SAVE OR CANCEL

Redeschiderea Teatrului de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel
Bucuresti, 20 iulie - Intre 24 Iulie si 23 August, Save or Cancel readuce in circuitul public Gradina Teatrului Capitol printr-o serie de evenimente cultural – artistice desfasurate in cadrul proiectului intitulat Teatrul de Vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel. Organizatori: Save or Cancel. Proiectul se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Culturii, Cultelor si Patrimoniului Cultural National cat si al Directiei de Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National a Municipiului Bucuresti.
SAVE OR CANCEL propune un exercitiu de democratizare si reinterpretare, in contextul actual, a spatiului numit Teatrul de vara CAPITOL. Statutul sau de locatie semi-publica permite interventii extrem de variate, cat si puneri in uz ale mijloacelor contemporane pentru o reabilitare si reintrare in circuitul cultural bucurestean.
Timp de o luna, locuitorii orasului Bucuresti sunt invitati sa utilizeze si sa beneficieze de spatiul repus in circuitul public prin intermediul proiectului Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel. Pornind de la premiza ca spatiul public poarta caracteristicile societatii care il utilizeaza, la Teatrul de Vara Capitol se vor desfasura activitati propuse si organizate exclusiv de catre cei interesati ca urmare a invitatiei publice de participare trimisa de organizatori.
Calendarul evenimentelor gazduite de Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel este publicat pe site-ul dedicat proiectului (http://saveorcancel.tv/capitol). Evenimentele vor varia de la expozitii fotografice, proiectii de film, workshop’uri si ateliere dedicate creatiei si interactiunii, zile dedicate dansului, actiuni ce vizeaza protectia animalelor, lansari de carte si multe altele.
Gradina va gazdui pe toata durata proiectului un colt dedicat donatiilor in jucarii si materiale didactice pentru copiii de la Gradinita Silistea-Gumesti cat si o zona dedicata lecturii unde veti gasi reviste locale si internationale, carti si ziare din ziua respectiva.
Proiectul initiat de SAVE OR CANCEL pentru Teatrul de vara CAPITOL se extinde si in vara anului 2009 ca urmare a reactiilor si rezultatelor pozitive generate de proiectul din iulie-august 2008, “Reabilitarea Teatrului de vara CAPITOL”.
Proiectul de reabilitare are un caracter temporar. Prin el se urmareste analiza stransei legaturi dintre spatiile publice si societatea carora apartin ele si mai ales, cat de importanta este aceasta relatie in dobandirea si respectiv pierderea statutului de spatiu publicConstientizand defazajul cultural provocat de comunism cat si migratia in continua crestere a populatiei din mediul rural catre capitala, SAVE OR CANCEL mizeaza pe crearea de noi amintiri si senzatii legate de Teatrul de vara, amintiri proprii locuitorilor actuali ai orasului, care sa reediteze valoarea teatrului si sa starneasca interesul vis-à-vis de statutul sau. Inovatia ce deosebeste initiativa Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel de alte proiectele bucurestene preocupate de conservarea patrimoniului ce evoca legaturile si amintirile oamenilor fata de locurile in cauza, consta tocmai in aceasta abordare relaxata.
Locatia este in sine este un fragment extrem de valoros din imaginea ce compune cultura romaneasca din secolul XX. Aici s-a desfasurat prima proiectie de film din Bucuresti - “Voyage dans la lune” ( de George "Cinemagician" Méliès) – film ce a fost la randul sau prima productie cinematografica “science fiction” si care va rula din nou in programul de anul acesta.
Newelan Trade, Noroc Trade, Chloris Bloom, Tangi Photo, Toi-Toi & Dixie, Fotolii Puf, Galaxiu Studio, Rezistenta Materialelor.
Parteneri:
Carturesti, Sapte Seri, On Move Media, Port, Feeder, Yazee, Anyplace, Modernism, Tilllate.
Parteneri media:
Din 2007, Save or Cancel a deservit ca mediu de comunicare si propagare a artelor si culturii, promovand si facilitand rolul acestora in societatea contemporana. Fara a adera la un manifest sau la o nisa, colectivul si-a marit treptat aria de actiune prin evenimentele si initiativele avute. Fie ca vorbim despre muzica, arte vizuale, sport sau vestimentatie – totalitatea discursului se refera la cultura si influentele caracteristice Romaniei.
Save or Cancel:
before
after

24 Iulie – 23 August; Marti – Sambata; 15:00 – 23:00.
Cristina Popa, telefon +40 727 809 799
Andrei Racovitan, telefon +40 722 966 946
Email: capitol@saveorcancel.tv
Web: http://saveorcancel.tv/capitol

Buna ziua,

acesta este primul press kit despre Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel - il puteti gasi aici.

Contine:

1. comunicat de presa
2. logo vectorial - Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel
3. flyer web - 24 Iulie Deschiderea oficiala

Banner activ swf - format 728 x 90 il puteti descarca de aici.
Pentru fisa cu datele tehnice, intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati.

Cu aceasta ocazie va anuntam ca astazi este prima zi in care se deschide publicului site'ul dedicat proiectului - Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel

Ne-am bucura foarte mult daca am primi link la fiecare post/ articol/ editorial.
Toate materialele in care se va mentiona Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel vor fi indexate atat pe blogul Save or Cancel (http.//blog.saveorcancel.tv) cat si pe site-ul dedicat proiectului Teatrul de vara CAPITOL MMIX / © Save or Cancel (http://saveorcancel.tv/capitol)
Va multumim.


O zi frumoasa,
Cristina si Andrei.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini