joi, 23 iulie 2009

APEL ADOPTIE PISICUTE COLORATE

Am primit acest mail in data de 14 iulie, persoana contact Biba bijoux - andreea.vaduva@yahoo.com; "Am o rugaminte, stii pe cineva care isi doreste sa adopte 1-2 pui de pisica? Ma chinui de ceva timp sa gasesc stapani pentru doua pisicute si chiar nu am gasit. Au 3 luni si le am de la o zi, sunt crescute in casa, educate la litiera, cu vaccinurile la zi, deparazitate si bineinteles sunt foarte iubitoare si jucause"
Daca aveti pofta de un nou sug=fletel care sa bantuie prin casa o puteti contacta pe Adina la catwoman55air@yahoo.com.
PS: din numele pozelor am descoperit ca cea neagra e Chloe si cea tigrata Daisy ;)) ce nume frumoase.Pe pisoii pritenului meu ii cheama: Farfurica, Degetica, Bismark si tot asa. E o diferenta, nu?

MESAJ PRIMIT PRIN MAIL DESPRE UN FILM BUN

Unul dintre cele mai frumoase filme ale momentului: este HOME,
regizat de Yann-Arthus Bertrand, un fotograf de geniu,
cu un mesaj care se adreseaza fiecarui om care traieste azi pe Pamant.
Filmul are imagini deosebit de frumoase, o muzica remarcabila si unul dintre cele mai tulburatoare mesaje cu putinta, care se adreseaza constiintei intime a fiecaruia si ne lanseaza o chemare. Pe scurt, pentru mine intrebarea filmului e daca alegem sa ne agatam de negare si uitare ca sa ne linisteasca ego-ul sau alegem sa ne asumam responsabilitatea si sa facem, fiecare dintre noi, ceva concret, pentru o lume mai buna si armonioasa, pentru toti ceilalti conlocuitori ai planetei, cei de azi si cei care inca nu s-au nascut.
Luati-va partenerul, prietenii si familia si uitati-va saptamana asta la HOME. Il gasiti pe YouTube in engleza, cu sau fara subtitluri, in franceza, rusa, germana sau spaniola, in versiune HD full-screen, si va puteti bucura de el la casti sau in boxe: http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&feature=channel_page
Daca filmul are un ecou in Inima voastra, atunci cred ca una dintre cele mai potrivite actiuni imediate e sa il dati saptamana asta mai departe celor care au acces la internet, cat e inca "la liber": sa il aratati copiilor, sefilor, profesorilor, parintilor, investitorilor, designerilor, bancherilor, angajatilor, prietenilor, cunostintelor, colegilor, oamenilor de afaceri si negustorilor, clientilor si furnizorilor, politicienilor etc., iar in paralel sa incepem fiecare dintre noi sa facem lucruri concrete pentru a vindeca, direct sau indirect, Pamantul si viata pe Pamant.
Filmul se adreseaza atat celor care au deja o constiinta ecologica, cat si celor care se intreaba "ce e aia dezvoltare durabila si de ce m-ar privi pe mine". Tot ce facem sau nu facem, atat la serviciu, cat si in timpul liber, are un impact asupra noastra, a tuturor celorlalti prezenti sau viitori de la planeta, cat si a intregului sistem al vietii pe Pamant. Alegerea va apartine.

APEL ADOPTIE MOTANEL NEGRU CA TACIUNELE





Va par eu un motanel ˝ca un taciune si un carbune˝ dar vreau sa stiti ca sunt foarrrte curat, deparazitat si sanatos, pentru ca binefacatoarea mea si familia ei au avut grija sa ma duca la doctorul veterinar si sa ma pregateasca pentru intalnirea cu viitorii mei stapani. De altfel acum , dupa binefacatoarea mea, pot si eu sa fiu considerat un adevarat ˝pisoi farmacist˝, prin asociere si alianta, eu pazind acum cu mult sarg farmacia de pe Oltenitei! Nu sunt ˝oltean˝ dar nu respimg ideea de a deveni, daca ma invitati...
Pentru ca in norocul fiecaruia e si cate un pic de ghinion, cea care m-a salvat de pe strada nu ma poate lua la ea acasa..acolo fiind deja o mare aglomeratie de pisici si catei, deci sper ca v-am cucerit cu ˝imaginea mea˝ si va veti bate pe mine pentru a ne imparti viata impreuna de acum incolo!
Deci grabiti-va sa ma cautati la telefoanele: 0726180805 sau 0723244234, iar la Farmacie am 0213324351. Pe mail : g.bivol@yahoo.com
Va astept...cu dor in piept!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini