marți, 16 iunie 2009

anunturile matrimoniale si zodiile

Berbec
Veşnic tânăr, caut o persoană care să nu obosească, nici măcar când oalerg prin casă. Nu am prejudecăţi şi am obiceiul de a fi direct, fărăocolişuri. Mă aprind repede, nu stau pe gânduri ca nehotărâţii aia dinBalanţă si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii.Avantajul este că ştiu ce vreau şi acţionez ca atare. Dacă mă iei cu nu ştiu câte crize interioare ce te împiedică să fiifericit, uită-te la Peşti că s-ar putea să fie mai receptivi. Eu îţi aducoptimismul, încrederea în forţele proprii şi multă distracţie îndormitor. Am menţionat dormitor, dar poate fi la fel de bine un lift, iarba dinparc, un copac sau maşina. Sunt generos şi săritor la nevoie, nu mă prefaccă plouă atunci când ţi s-a stricat maşina sau ai rămas fărămedicamente. Te susţin în tot ce întreprinzi fiindcă nu-mi place să taifrunza la câini şi să mă plâng de un destin eşuat lamentabil. Nu garantez însă fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprinsă creatură dinunivers.. Am uneori reputaţia de scandalagiu, dar eu nu ţin furia ca ranchiunoşii aiade Scorpioni, aşa ca mai bine scurt şi intens, decât epuizant şi pe termenlung. Îmi place să fiu cocoloşit ca un copil uneori, aşa că nu fi rece...dar nici prea caldă, pentru că îmi place să cuceresc, să fiu provocat, săfac surprize, nu să mă culc pe o ureche şi să mă bucur de cămin caplictisitorii ăia de Tauri. Ador excursiile, munţii, grădina zoologică,provocările şi toate jocurile cu suspans. Dacă vrei intensitate, caută-mă!
Taur
Da, am citit anunţul de mai sus al Berbecului... obositoare fiinţă!Nu stă locului, deloc. Eu sunt un om serios şi ştiu că o relaţie seformează în timp, cu pricepere şi răbdare. Nu ard până la scrum caBerbecul şi nu scriu poezii de vrăjeală ca Gemenii. La mine durează pânăiau hotărâri, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o masăgustoasă, o atmosferă romantică, mângâierile, nu sunt genul de "unascurtă pe coridor" ca bezmeticii de Săgetători. Trebuie să îţi spun că am tabieturi, nu mă deranjează rutina şi nu îmiplac prea mult schimbările de orice fel. Asta e de bine, cu mine nu te trezeşti în situaţii imprevizibile sauobositoare de genul ieşirilor în club la2 noaptea sau exerciţii de yoga la 5 dimineaţa. Cum mă găseşti azi, suntşi mâine. Nu încerca idei abracadabrante de genul "libertate fărăfrontiere", eu înţeleg prin cuplu o viaţă în comun, cu bune sau curele, cu ieşiri în parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea luişi să filozofam despre spiritul neîngrădit. Mă enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul şi nu vorbesc fără minteca Săgetătorul. Aşa că, dacă ai nevoie de o persoană calmă, de încredereşi naturală, eu sunt aceea. Recunosc, nu prea spun direct ce mănemulţumeşte, trebuie să mai lucrez la acest capitol. Îmi place arta, măplimb cu drag prin pădure, culegem floricele şi ascultăm muzică lentă.Dacă vrei stabilitate, caută-mă! Gemeni
Sunt un fluture viu colorat şi cu mine te vei simţi cea mai iubităfăptură. Mergem peste tot, zburăm pretutindeni.Nu garantez că ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei "trăieşteclipa", nu sunt rigid precum Taurul. Nu am reţineri ca scorţoşii aia de Capricorni, eu râd cu tine, vorbesc, tesun, dar trebuie să fii o persoană activă social, cu simţul umorului şifără prea multe complexe. Dacă eşti inteligentă, mă cucereşti, însăîncearcă să nu mă eclipsezi, altfel îmi iei ce am eu mai de preţ,informaţiile multe şi diverse pe care le folosesc în momentele-cheie. Euîţi declar iubirea nebună, nu aştept ca Taurul până îţi cade părul denervi şi nici nu mă retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, credîn libertatea emoţiilor şi a sentimentelor, de aceea te voi înţelege dacăa doua zi nu mă mai iubeşti, doar aşa pot fi şi eu câteodată. Solicitările de orice fel mă sâcâie, mai ales daca sunt prea multe... şinu te ţin legată de piciorul patului ca Taurul! Excesele emoţionale mă ţindoar zece minute, prin urmare dacă eşti în căutarea unei povesti romanticefă-le cu mâna Racilor sau Peştilor. Sunt spontan, amuzant şi irezistibil.În pat am imaginaţie. Ştiu valoarea unei surprize. Caut pe cineva care sămergă la teatru, la bibliotecă şi în discoteci. Dacă doreşti varietate,caută-mă! Rac
Nu aş merge cu un Geamăn nicio clipă, nu are profunzime şi nu ştie ce esteaceea trăire interioară. Dacă vrei aventură, du-te spre Lei sau spreSăgetători. Nu te iau ca să te las şi nu te împart cu nimeni. Eu teocrotesc, sunt grijuliu, atent şi îţi intuiesc stările de spirit. Nu mă uitprin tine ca Geamănul, ci la tine, la expresivitatea ochilor tăi. Nu ştiudacă tu cauţi un om sensibil, dar mi-ar plăcea să mă suporţi aşa cumsunt, am uneori capricii şi mă supăr ca un copil... vrei să fii din cândîn când mama mea? Pun suflet şi nu mi-e deloc indiferent ce se petrece în lumea pe care noi oconstruim. Dacă vrei siguranţă şi intimitate, dacă "acasă" aregreutate pentru tine, eu sunt omul potrivit. Nu te dezbrac precum apucatul deBerbec şi nici nu fac din amor un experiment ca Geamănul. Eu aduc lumânări,încui uşile, trag perdeaua şi ador preludiul îndelungat. Mă deschid camgreu, sunt uşor timid, dar ştiu să iau iniţiativă când trebuie. Dacă şi tu cauţi pe cineva care să nu fie prea independent, dacă ţi separe normal să ieşi în oraş cu iubitul, nu cu prietenii, sunt aici. Eu nu"dau papucii"uşor ca cei din Gemeni sau Vărsător, dar am nevoie de tandreţe, răbdareşi multa înţelegere. Prefer să mergem la mare, să contemplăm apusul, săcreştem căţei sau pisici şi să luăm din când în când cina cu mamelenoastre. Daca vrei siguranţă, caută-mă!
Leu
Lăsaţi-l pe Rac cu emoţiile lui adânci cu tot! Viaţa este aici, acum şitrebuie trăită din plin. În plus, este prea econom, pe când eu sunt generos,te duc la cel mai select restaurant, îţi iau cel mai scump parfum, iar dacătotuşi nu îmi permit (deh, i se mai petrece şi Leului) promit să ai măcarsenzaţia că din clipă în clipă urmează să te îmbogăţeşti. Eu nu stauîntre patru pereţi ca Racul sau ca Fecioara, eu îţi arăt viaţa de noapte,ultimele noutăţi în oraş şi te prezint ca pe o regină cercului meu deprieteni. Or fi Gemenii jucăuşi, dar eu sunt şi jucăuş şi hotărât, nu suntinstabil ca ei. Dacă vrei un îndrăgostit palid şi cuminte, ia o Fecioară,eu sunt romantic până în vârful urechilor şi apreciez poezia, serenadelesub clar de lună, mesajele pe telefon bombastice. Da, nu îmi place să îmitai elanul vorbindu-mi despre datorii, facturi sau să mă compari cu nu ştiucine, ar fi bine să mă lauzi măcar din când în când. Nu caut o femeie caresă mă pună la colţ, să mă educe, să mă cheme acasă ţipând. Eu suntpână la urmă şeful şi îmi place să mi se dea atenţia cuvenită. Sunt optimist, am voie bună, omenos şi pot purta cu tine orice fel deconversaţie. Nu spun minciuni ca Geamănul şi nu sunt evaziv ca Peştele. Eumerg direct la ţintă şi dau dovadă de corectitudine.. Îmi plac petrecerile,jocurile de noroc, filmele, spectacolele şi tot ce presupune umor şicreativitate. Dacă doreşti romantism, caută-mă!
Fecioara
Cu impulsurile de moment ale arogantului de Leu, nu ajungem nicăieri. Viaţanu este un haos, ci un proiect planificat raţional. Sunt un om cumpătat, dardacă ai răbdare şi nu zâmbeşti ca o păpuşă Barbie în faţa glumelornesărate ale Geamănului, vei vedea că am destule fantezii.Eu nu le risipesc pe oricine. Mi-aş dori să fi elegantă şi să nu vorbeştiindecent, fiindcă nici eu nu apar la întâlnire cu părul vâlvoi caVărsătorul. Sunt atent la igienă şi la impresia pe care o fac, nu te primesc la mineacasă, invitându-te să te aşezi pe un pat plin cu rufe şi cărţi cadezordonatul de Săgetător. Nu sunt superficial, nu renunţ imediat, tocmaifiindcă eu îmi analizez bine sentimentele şi mă implic după ce sunt sigurcă relaţia este potrivită. Ştiu că o viaţă conjugală presupune şidatorii sau responsabilităţi, mă laşi pe mine să ţin evidenţacheltuielilor, să organizez mese festive sau altele de gen, eu nu dau buzna peuşă ca iresponsabilii de Săgetători sau Vărsători. Sunt fidel, grijuliu cu sănătatea şi viaţa ta casnică. Nu mă abţin sănu critic, dar sfaturile mele îţi pot fi de un real folos. Amorul spontan numă atrage prea mult. În schimb, am răbdare şi tehnicile mele seîmbunătăţesc, nu fac ca Gemenii sau Săgetătorii, să dau tot ce am mai bunşi apoi să stau pe margine. Mă atrage tot ce ţine de sănătate, natură,animale, alimentaţie. Dacă doreşti seriozitate, caută-mă!
Balanţa
Cum poate cineva să rămână alături de un om atât de riguros ca Fecioara?Eu nu sunt nici egoist ca Berbecul, nici lipsit de tact ca Săgetătorul. Euştiu să îţi înţeleg punctul de vedere, aceasta este cheia armonieiîntr-un cuplu, nu? Ce înseamnă aia să baţi cu pumnul în masă, să fugi peuşă sau să jigneşti ca la uşa cortului? Ce-i drept, mă decid cam greu,sunt destul de pretenţios. Nu stau foarte bine la capitolul fidelitate, daruită-te şi tu la Julio Iglesias, cum ar fi putut o astfel de Balanţă să fiebărbatul unei singure femei? Sunt galant şi mă îmbrac cu stil. Nimeni nu se pricepe mai bine ca mine săcreeze o atmosferă erotică... Aşa că pregăteşte-te să fii curtată curafinament! Ce-i drept, uneori spun "nu te vreau, dar n-ai voie să mai fiicu nimeni!", asta pentru sunt indecis, ba aş fi cu tine, ba nu, ba teiubesc, ba mi se pare. Dar cel puţin, nu iau decizii pripite ca Berbecii sauLeii. Sunt maestru în conversaţii, nu sunt impulsiv, ci diplomat şi echilibrat.Ştiu ce înseamnă să dăruieşti, să împarţi şi să nu îl împovărezipe celalalt. Îmi plac discuţiile deschise, manifestările artistice, ovestimentaţie cu gust, dansul şi tot ce înseamnă tandreţe. Dacă doreştiechilibru, caută-mă!
Scorpion
Eu nu mă joc, ci fac strategii, eu nu flirtez, ci fac obsesii. Iubireaînseamnă furtună, emoţii intense, coborâre în infern şi extaz înparadis. Daca nu eşti o natură erotică, nu mă căuta, eu nu vorbesc despre amor caGeamănul, ci trec la fapte. Sunt discret şi pun mare preţ pe încredere, numă apuc să spun altora toate poveştile tale intime şi nici nu doresc să mise facă acest lucru. Eu nu scriu pagini întregi, ca Gemenii sau Săgetătoriidespre ceea ce simt pentru tine, dar în interior fierb ca un vulcan. Vreau ofuzionare magică, mistică, nu o aprindere de paie. Sunt loial şi merg pânăla capăt într-o relaţie indiferent de obstacole. Nu mă răni, nu mădezamăgi, fiindcă nu îmi trece ca la Berbec, nu uit ca Geamănul şi nu suntdispus la prea multe dialoguri ca Balanţa. Am viata mea secretă şi mi se parenormal, trebuie să rămână mereu ceva enigmatic în fiinţa noastră. Dacă îţi place să discuţi despre natura umană, mistere, ocultism,istorie, sunt omul potrivit. Nu mă tem de pericol, de pasiunea extremă, nudau cinci paşi înapoi când mă aştepţi în dormitor cu jucării eroticenecunoscute.Dar nu mă înşela, umili sau trata cu indiferenţă, te voi părăsi sau tevoi chinui fiindcă am o natura făcută pentru totul sau nimic. Dacă doreştipasiune, caută-mă!
Săgetător
Dacă vrei să o iei razna, da, duceţi-vă la Scorpion! Hai să fim serioşi,şi eu sunt romantic şi sensibil, dar nu fac o criză din orice dezamăgire şinu intru în turnuri de fildeş pentru orice sentiment neîmpărtăşit. Înviaţă trebuie să te simţi liber, amorul este o plăcere, iubirea o trăirespirituală. Eu sunt amuzant, energic, comunicativ, fire sportivă, vreau o iubită cu caresă explorez lumea, nu să mă încui în casă ca Racul. Dacă vrei un ritualde cucerire prelungit, ia-l pe răbdătorul de Capricorn, eu caut o persoană lafel de lipsită de pudoare şi de false prejudecăţi. Eu te ciupesc defunduleţ pe ringul de dans şi te întreb direct: "La mine sau latine?" Cu mine, nu ţi se vor lungi urechile aşteptând, fiindcă eu nu amchestionare de evaluare ca Fecioara şi nu mă întreb unde va duce totul ca unCapricorn. Nu îmi plac discuţiile grave, ia-l pe Scorpion, eu vreau să neminunam de natură,să ne uitam la meciuri sau documentare despre OZN-uri, să organizampetreceri. Eu nu sunt posesiv ca Taurul, nu vreau să te ştiu acasă caScorpionul, îţi respect independenţa şi mă bucur când râzi şi treci prinviaţă cu fruntea sus. Nu agreez rutina, nu îmi place să mă obligi să fac ceva, dar mă pricep săîţi demonstrez că nu trebuie să te gândeşti cu încrâncenare la ziua demâine. Dacă visezi să călătoreşti, dacă râzi la bancuri fără să deviisuperficială făcându-le, sunt persoana potrivită. Daca vrei aventură,caută-mă!
Capricorn
Eu nu intru în relaţii dacă nu sunt sigur de faptul că avem planuri comune.Nu îmi plac excesele emoţionale, mă derutează, iar eu am nevoie de liniştesă muncesc, am o carieră de construit. Pentru capricii de copil, duceţi-văla Rac, eu sunt un om matur şi ofer siguranţă şi protecţie. Nu mă pricep la declaraţii siropoase ca Leul sau Peştele, dar eu demonstrezprin fapte, nu prin vorbe. Când ei îţi vor spune că eşti "steaua de pecer", eu îţi voi plăti rata la frigider care îţi stătea ca un ghimpeîn minte. Dacă vrei aventuri de o noapte, ai greşit omul. Dar ador să facdragoste, sunt pasional şi senzual. Iau angajamentele în serios, dar devin caun sloi de gheaţă când mă faci de râs în public, îmi desconsideripărerile, iar dacă mă înşeli, dormim în paturi separate până la divorţ. Sunt sincer, corect şi nu îmi place să păcălesc sau să fac jocuri duble.Nu risipesc banii ca nesocotitul de Săgetător, nu pierd nopţile la jocuri denoroc ca Leul, nu inventez poveşti să îmi ascund viciile ca Gemenii. Îmi place tot ce este vechi (clădiri, obiecte), muzica clasică,bibliotecile, spaţiile unde poţi medita în voie, potecile de munte. Dacăvrei protecţie, caută-mă!
Vărsător
La mine găseşti fantezie, trăiri şi emoţii libere ca pasărea cerului. Nuam nevoie de o contopire emoţională totală ca Racii sau Peştii şi nu tecontrolez ca un Scorpion sau un Capricorn. Eu cred că o relaţie de iubireporneşte în primul rând de la o prietenie sinceră şi se bazează perespectarea libertăţii celuilalt. Sunt inteligent, distractiv, curios şi îmi place tot ce este neobişnuit şiexotic. Prin urmare, dacă vrei o viaţă domestică şi blândă, nu sunt eucel potrivit. Nu ştiu ce sunt inhibiţiile sau tabuurile, aşa că vei petrececu mine clipe magice..... nu ţi se pare cotidianul sufocant?! Am alergie faţăde tot ce înseamnă obligaţii şi emoţii violente, dar cu mine te vei simţirelaxată, neîngrădită şi vei avea parte de sex fierbinte. Înţeleg nevoia ta de a relaţiona cu alţii, fiindcă şi eu ies des cuamicii, vorbesc mult la telefon şi îi susţin atunci când au nevoie. Amsimţul umorului şi ştiu să te surprind cu fel de fel de momente plăcute şiincitante. Îmi place aventura, să stăm de vorbă ceasuri întregi şi să plecăm înexcursii pline de neprevăzut. Daca vrei nonconformism, caută-mă!
Peşti
Eu sunt altruist, sensibil şi ştiu că iertarea are două mari case, înbiserică şi într-o iubire puternică. La mine nimic nu este simplu, nuplanific, nu promit solemn, nu te părăsesc, dar nici nu garantez stabilitate.În schimb, creez atmosferă de poveste, conversaţii şoptite, lumină difuză,cine romantice. Ştiu să mângâi tandru şi îţi înţeleg orice stare despirit. Dacă nu eşti visătoare, nu te uita la mine, eu mă sufoc în lumea astamaterială şi cred că sentimentul se naşte din poezia sufletului nostru...dacă vrei un tip practic şi ambiţios, ia-l pe Capricorn, eu înţeleg cel maibine lumea emoţiilor. Se spune că am trăiri înşelătoare, dar nu te voiplictisi ca Fecioara şi nici nu te voi brusca precum Leul. Nu suport răceala,indiferenţa sau cruzimea, pe mine nu mă vei vedea râzând cinic precumGeamănul, trântindu-ţi telefonul în nas ca Berbecul sau tratându-ţiraţional şi ironic trăirile complexe precum Vărsătorul. Pot fi curajos când ai nevoie şi mă sacrific pentru orice ideal în care tucrezi. Îmi place marea, ador poezia, muzica lui Chopin, pictura, baletul şiamorul plin de imaginaţie. Dacă doreşti emoţie, caută-mă!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini