luni, 15 iunie 2009

mail primit de la ANIMED ARAD - membrii cotizanti

Buna ziua.
Dat fiind ca va avem pe lista de corespondenta via email presupun ca stiti deja cine suntem si cu ce ne ocupam. Doresc sa stiu daca va intereseaza sa fiti membru al asociatiei Animed. Prin membru se intelege persoana fizica ce achita o cotizatie lunara, trimestriala, anuala, cum va e mai convenabil. Cuantumul cotizatiei il alegeti dumneavoastra. Nu exista limite - nici minima, nici maxima.
Fiind o organizatie caritabila ne bazam numai pe donatii voluntare din partea iubitorilor de animale. Pana acum am salvat mii de animale si am prevenit nasterea a sute de mii de caini si pisici nedorite, prin castrarea a peste 2.300 de animale.
Pentru a ne putea continua activitatea in ritmul cerut de necesitatile comunitatii va invitam si va rugam si pe aceasta cale sa deveniti membru COTIZANT al asociatiei noastre.
Va multumim pentru sprijinul moral acordat pana acum, dar va rugam sa nu uitati ca pentru a salva animale maltratate si pentru a le controla reproducerea avem nevoie de o serie de produse pe care trebuie sa le platim cu bani. Avem furnizori foarte intelegatori, care asteapta si 100 de zile sa achitam facturile, dar in final acestea trebuie achitate cu bani reali. Si acesti bani nu pot proveni decat de la iubitori de animale, de la oameni ca dumneavoastra.
Avem de asemenea nevoie de mediatizarea programelor organizatiei si anume a programului de castrari si a celui de acordare a asistentei medicale pisicilor si cainilor comunitari raniti/bolnavi.
Va rugam sa va anuntati toti cunoscutii de posibilitatea de a directiona catre noi 2% din impozitul pe venit platit statului cu un an inainte. Din pacate termenul limita pentru aceasta este 15 mai a fiecarui an, dar vom avea nevoie de cei 2% de la dv. anul viitor. Daca in fiecare an 2.000 de contribuabili ar directiona catre noi cei 2% din impozitul pe venit, am avea destui bani pentru derularea programelor, fara sa mai fie nevoie sa doneze cineva bani asociatiei noastre. Asta daca am continua sa activam doar pe raza municipiului Arad desigur. Va rugam sa ne ajutati sa gasim 2.000 de contribuabili care sa ne sprijine anual. Cel mai eficient ar fi sa ne faceti cunostinta cu persoane care lucreaza in conducerea firmelor care au sute de angajati. Astfel, am putea primi permisiunea de a ne adresa unui numar de zeci si chiar sute de persoane intr-o singura locatie, in decurs de 1-2 ore sau mai putin. Detalii si formulare pot fi gasite pe www.animed.ro.
Avem nevoi variate. Daca doriti sa sprijiniti protectia animalelor in municipiul Arad, va rugam sa ne contactati pentru a stabili forma cea mai eficienta de colaborare.
Le multumim tuturor celor care ne-au sprijinit pana acum si celor care ne sprijina in prezent si va rugam sa va alaturati echipei noastre si sa ne ramaneti alaturi pe termen lung.
Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi va rugam sa ne anuntati, pentru a va sterge din lista de corespondenta. Speram desigur sa nu fie cazul .
Cu speranta,
ing. dipl. Iosim Claudiu
Fondator
ww.animed.ro
aradanimals@yahoo.com
Phone/Fax: 004.0357.421.204
Mobile: 004.0766.581.545
HQ: Arad, 310091 Blanduziei Street No.3, Romania

APEL ADOPTIE CATEL NEVOI SPECIALE

Batran, pitic, metis de pechinez, fara mandibula, batut ( a fost gasit intr-o cutie , plin de sange curgandu-i dintr-o ureche ) sau poate accidentat, pierdut sau poate abandonat, micuta faptura ce s-a bucurat destul timp din viata ei de dragostea unor oameni, a ajuns acum pe drumuri. Am crezut atunci cand l-am gasit pe Sufletel ( asa l-am numit ) ca a avut un accident. In urma examinarii insa am aflat ca micutul mos, nu are defapt mandibula, si este posibil sa se fi nascut asa. Era in pericol sa moara de inanitie. Mai avea doar un canin care se clatina, dar care i-a fost extirpat . Micutul mos, s-a simtit mult mai bine dupa ce a scapat de caninul buclucas, asa ca a inceput sa manance cu multa placere, hrana pasata desigur, cat mai lichida.
Are nevoie de un pic de atentie, de ceva timp alocat lui ( se hraneste des , putin, pasat si prospat ), este cel mai putin pretentios catelus.
Exista in Romania oameni capabili sa adopte un catelus aflat in situatia lui ?
Daca existati va rugam trimite-ti un mail la :
robi_mydog@yahoo.com
cu mentiunea
ne incumetam sa-l adoptam pe Sufletel
Te-ai saturat sa mai vezi caini si pisici fara stapan? E problema ta.
Te astepti ca autoritatile sa-ti rezolve problema? Ai f.f. mult de asteptat.
Impreuna insa o putem rezolva. Cum? Click aici: www.4animals.ro si vei afla.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini