miercuri, 3 iunie 2009

maruntisuri

VERY TRUE!
> > Orice se intampla in viata este spre binele nostru ... asa ca inceteaza sa-ti mai faci griji pentru viitor si uita trecutul!
> > Dupa evenimentele dela 11 septembrie, o firma a invitat membrii ramasi ai altor firme care fusesera afectate de atentate sa imparta spatiul de birouri ramas disponibil.
> > La una din intalnirile de dimineata, seful serviciului de securitate a spus povestile acelor oameni ramasi in viata... si motivele lor au fost toate lucruri "MICI":
> > Asa cum probabil ati mai auzit, directorul firmei a supravietuit in ziua aceea fiindca fiul lui incepuse gradinita.
> > Un altul a ramas in viata fiindca iesise sa cumpere gogosi.
> > O femeie a intarziat la serviciu fiindca nu sunase ceasul desteptator.
> > Un altul a pierdut autobuzul.
> > Un altul si-a murdarit hainele cu mancare la micul dejun si a trebuit sa se schimbe.
> > Altuia nu i-a pornit masina. Unul s-a intors sa raspunda la telefon.
> > Copilul altuia nu a fost gata la timp pentru a fi dus la scoala.
> > Altul nu a gasit un taxi.
> > Exemplul care i-a uimit pe toti a fost al unui om care se incaltase cu o pereche de pantofi noi in dimineata aceea. Pe drum spre serviciu l-au ros pantofii si s-a
oprit la farmacie sa cumpere leucoplast. De aceea este in viata astazi.
> > Acum, cand ma intepenesc in trafic, pierd un lift, ma intorc din drum sa raspund la telefon.... adica toate acele lucruri marunte care ma enerveaza, ma gandesc ca probabil acela este locul in care Dumnezeu vrea ca eu sa ma aflu in acel moment...
> Data viitoare cand dimineata ta pare ca incepe prost, cand copiii se imbraca prea incet, nu gasesti cheile masinii, prinzi toate semafoarele pe rosu, nu te simti
suparat sau frustrat.
> > Dumnezeu este la datorie, datoria de a veghea asupra ta ..

rugaminte

Va rog sa urmariti blogurile din listele laterale si sa ajutati pe cat se poate animalutele aflate in dificultate si persoanele care le-au salvat si le ingrijesc ... Oricine poate contribui in orice mod ... Din putin .. putem face mult .. step by step .. Merita o sansa .. Sigur acasa prisoseste ceva ce poate fi donat/ e nevoie de un companion fidel, cuminte, recunoscator ...

sambata si duminica 6 si 7 iunie 2009 Parc Herastrau

Miercuri,3 iunie 2009, dimineata, am primit 1 sms de la 183, din partea revistei "Ce se intampla doctore?" prin care eram invitata, sambata si duminica de la ora 10, in Parcul Herastrau, la manifestarile organizate de aceasta publicatie, cu cadouri, urmand sa se faca miscare, iar specialistii sa evalueze starea sanatatii participantilor.

apel adoptie motan Felix

De cateva zile tot citesc in ziare despre apelul domnului Dan Voiculescu pentru adoptarea unui pisoi pripasit in biroul dumnealui si botezat chiar Motanul Felix ! Am inteles ca alte detalii, in afara celor publicate in diferite ziare, sunt postate pe blogul sau.

despre gaste

MINTE DE GISCA?!

1. Gistele zboara in stoluri in forma de V. Cind fiecare gisca da din aripi ea creeaza un curent ascendent ce sustine gisca din spatele ei. Astfel stolul inainteaza cu 71% mai repede decit daca fiecare gisca ar zbura singura.
2. Cind o gisca iese accidental din formatie, ea simte imediat rezistenta curentului de aer si de aceea revine imediat in stol.
3. Cind gisca din fruntea stolului oboseste, ea nebeneficiind deloc de curentul ascendent, se retrage in mijlocul formatiei pentru a se odihni si o alta gisca ii ia locul din fata.
4. Gistele edin stol gagaie pentru a o incuraja pe cea din fata sa mentina viteza.
5. Cind o gisca se imbolnaveste sau este ranita, doua giste din stol ies din formatie si zboara in jos dupa ea pentru a o ajuta si proteja. Ele ramin cu gisca bolnava pina cind aceasta isi revine sau moare si isi continua apoi drumul cu un alt stol.

MORALA: Daca omul ar avea minte macar cât o gisca...

O saptamana faina !

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini