joi, 28 mai 2009

Litera P - umor de pe mail

-Petru Popescu .
-Si ce lucrezi ?
-Prepar pesti pentru pulverizat.
-Bine, dar ce anume operatii faci ?

-Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe pungi.
-Dar de ce vorbesti numai cu "P"?
-Poftim ?
-De ce vorbesti numai cu "P"?
-Pentru ca pot pronunta pe P perfect perceptibil.
-Ei, asta e acum !Pun ramasag ca la intrebarile mele vei gresi.
-Primesc.
-Pe cit ?
-Pun
prinsoare pe patru poli !
-S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ?
-Peste, pastravi, plachie, potirnici, piftie piperata,pirjoale, pastrama papricas,papanas, porumbei, pui pane.
-Si ce vin bei ?
-Pinot,pelin, porto.

-Si ce desert ?
-Placinte, prajituri,pepene, prune, pere, portocale,piersici.
-Dar inghetata obisnuesti ?
-Putin profiterole, parfait .

- Spune-mi cum iti petreci timpul liber ?
-Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin parcuri.
- Dar vara ?
-Pescuiesc
-Si iarna ?
-Patinez.
-Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie numai cu litera "P"?
-Pot.
-Asta nu o mai cred. Spune-o!


POEZIA POETULUI PETRU POPESCU:
"Prin pustiuri, peste pietre
Pasari, pilcuri pribegesc
Parasindu-si puii proprii
Pe pamintul parintesc.

Prima pasare,pilotul
Plescaia puternic pliscul
Patina privind pamintul
Pajistea, padurea,pliscul."

-Bine ! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cind ai plecat ?
-Paraschiva papusico,pentru prinz presara putin patrunjel pe potirnichi. Pa!
-Vad ca am pierdut.
-Pardon, platesti patru poli pentru pierderea pariului.

-Platesc.
- Pune paralele pe portofel.

-Inca o intrebare.
- Poftim !...
-Ce adresa ai matale ?
-Prelungirea Popa Petrescu 4, parter, plecind prin Pingari, peste pod.

GIA 10 MAI 2009 ORA 10 PARCUL CAROL ORASUL ANIMALUTELOR

GIA (Group Initiative for Animals) organizeaza sambata in Parcul Carol, incepand cu ora 10.00, cea de-a treia editie a Orasului Animalelor, unde organizatorii vor crea lume unica, in care animalele de companie sa se simta ‘acasa’.
Desfasurat pe perioada intregii zile, evenimentul aflat la a treia editie marcheaza un moment important pentru marea comunitate a iubitorilor de animale.
“Ne-am dat seama ca este necesara o astfel de actiune la care sa aiba acces toti posesorii si iubitorii de animale. Pe langa jocurile si concursurile cu premii de care se va bucura absolut toata lumea (parinti, copii, catei, pisici), stapanii de animale au posibilitatea sa invete foarte multe lucruri despre ce inseamna ingrijirea unui animal, care sunt responsabilitatile pe care trebuie sa si le asume si care sunt nevoile de baza ale animalelor de companie! De la editie la editie, Orasul Animalelor devine mai bogat: pornind de la o gradinita/scoala, spatii de joaca, un centru comercial, un salon de infrumusetare, librarii prezentand carti cu si despre animale, un restaurant, un spital, o zona de imobiliare pentru catei, am ajuns sa construim chiar locuri speciale unde sa participe la spectacole sau unde toate animalele sa fie admirate: galerii de arta, muzee. Mai mult de atat, pentru toti participantii care nu au animale acasa - sau nu au cate si-ar dori - am organizat un centru de plasament, unde animalutele mai putin norocoase asteapta sa fie adoptate (catei, pisici si cai)”. - declara Raluca Simion.
Fiindca animalele sunt principalele personaje in Orasul Animalelor, ele se vor intrece in demonstratii de dresaj si concursuri de toate felurile care vor desemna cele mai frumoase, cele mai latratoare sau miorlaitoate, cele mai bune si ascultatoare animale, perechea om-animal care seamana cel mai bine si vor incheia fastuos cu o premiere pe masura.
Insotitorii lor vor putea invata de la medici veterinari, dresori si crescatori cum sa-si ingrijeasca animalele de companie, cum sa le ofere tot ce au nevoie. Copiii prezenti vor avea ocazia sa se intreaca in desene, poezii si demonstratii de dresaj si vor avea parte de multe premii speciale, chiar si o plimbare cu calutul.
Surprizele insa nu se opresc aici! La eveniment va participa catelul-vedeta Oscar, cunoscut in intreaga lume datorita turneelor internationale pe care le sustine pentru a promova adoptiile animalutelor fara stapan. Oscar desfasoara in prezent un adevarat tur de forta, vizitand 4 continente si peste 20 de tari in cadrul turneului World Woof Tour, o campanie mondiala de educare si constientizare in domeniul protectiei animalelor. Pe data de 30 mai Oscar va fi prezent la Orasul Animalelor, unde va “vorbi” vizitatorilor despre trecutul sau zbuciumat, despre viata de vis pe care o duce acum si nu in ultimul rand despre miracolul de a salva o viata, adoptand un animalut fara stapan. Fiti alaturi de Oscar si de noi, la Orasul Animalelor!
In cadrul evenimentului, prietenii de la Muzeul Grigore Antipa vor fi prezenti cu exponate si informatii din lumea necuvantatoarelor. Asociatia “Bucurestiul meu drag” ne va incanta cu o expozitie inedita de fotografie in care vor fi surprinse animalute din oras,. Fotografiile expuse vor fi scoase apoi la licitatie in sprijinul animalelor. De asemenea, elevii de la Little London School vor organiza o expozitie extrem de interesanta, care merita vizitata!

din ziarul Ring editia on-line : eveniment

Ziua Bloggerilor Bucureşteni, pe 30 mai - Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, organizează, prima ediţie a "Zilei Bloggerilor Bucureşteni", care va include un maraton de blogging la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, proiect iniţiat cu ocazia împlinirii a 550 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului şi la 20 de ani de la începerea dezvoltării reţelei de internet.
Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB) va fi un târg de bloguri prezentate cât mai ingenios, în cadrul căruia participanţii sunt liberi să îşi promoveze sub formă de show paginile online, organizând happeninguri, dezbateri, concursuri, stand-up comedy, video-proiecţii, vânzări de produse, conferinţe de presă, sampling şi altele si va constitui o formă de reprezentare a blogurilor de orice fel.
La eveniment au fost înscrise circa 300 de bloguri, multe promovând proiecte dedicate bucureştenilor, in program figurand şi întâlniri cu specialişti IT care vor prezenta noutăţi în comunicarea online şi comerţ electronic, va avea loc şi o dezbatere intitulată "Bloggerii şi politicienii", la care sunt aşteptaţi mai mulţi politicieni.

diverse




festival ocazionat de Ziua Nationala a Republicii Italiene 20.05.-17.06.2009

reduceri, targuri, alte evenimente, bucatarie traditionala si vinuri bune, spectacole - totul in stil italian, intre 20 mai si 17 iunie ; detalii pe www.festivalitalian.ro

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini