miercuri, 6 mai 2009

EVENIMENTELE LUNII MAI CU ANIMALUTE

Pet Expo - 14-17 mai 2009, Sala Polivalenta
Cosul cu pisici (adoptie) 14-17 mai 2009, Sala Polivalenta
Orasul Animalelor - 30 mai 2009, Parcul Carol

PetExpo - mai sunt 10 zile!
Bucuresti, Sala Polivalenta, 14-17 mai 2009
Mai sunt numai zece zile pana la deschiderea primului targ dedicat in exclusivitate si profesionist pietei de produse si servicii pentru animalele de companie. PetExpo isi va deschide portile pe data de 14 mai 2009, la Sala Polivalenta din Bucuresti si se va desfasura pe durata a patru zile, pana pe 17 mai inclusiv.
Cei care vor vizita PetExpo vor avea posibilitatea sa afle cele mai noi informatii despre produsele si serviciile care ii intereseaza direct de la furnizorii acestora, care au ocupat in proportie de peste 90% spatiul de expunere disponibil; astfel, la eveniment vor fi prezente 45 de companii in domeniu, atat din tara cat si din strainatate.
Citeste in continuare despre Pet Expo >>>

Cosul cu Pisici (adoptie)
Bucuresti, Sala Polivalenta, 14-17 mai 2009
Asociatia Felina Romana organizeaza targul de adoptii "Cosul cu pisici", in perioada 14-17 mai 2009, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Evenimentul, aflat la a treia editie, va avea loc de aceasta data in cadrul primului targ specializat pe produse si servicii pentru animale de companie, PetExpo, si urmareste sa faciliteze adoptiile, oferind o legatura directa intre persoanele care au pisici de dat si iubitorii de animale care isi cauta un companion felin.
La eveniment poate participa pentru a fi oferita spre adoptie orice pisica sanatoasa, deparazitata si vaccinata care a implinit varsta de trei luni (varsta de la care o pisica este socializata, intarcata si poate fi despartita de mama).
Afla mai multe despre eveniment si conditiile de inscriere >>>

Orasul Animalelor
Bucuresti, Parcul Carol, 30 mai 2009
GIA - Group Initiative for Animals organizeaza a treia editie a Orasului Animalelor, programata pentru data de 30 mai 2009, in Parcul Carol din Bucuresti. Proprietarii de animale de companie sunt asteptati impreuna cu prietenii lor necuvantatori pentru a petrece o zi speciala in Orasul Animalelor - organizatorii pregatesc competitii de agilitate si alte concursuri pentru catei si stapanii lor, demonstratii de dresaj efectuate de dresori profesionsti si pun in practica o multime de idei de joaca si distractie pentru cei mai si cei mici, cu doua si patru picioare.
Afla mai multe despre acest program >>>

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini