vineri, 10 aprilie 2009

recomandare de la egirl.ro promotii Meli Melo - Paris

Antreneaza-te pentru smart shopping!
Pe locuri, fiti gata si…START! Din 6 aprilie, in magazinul online Meli Melo – Paris se da startul pentru distractie: cumperi mai mult si platesti mai putin! O oferta imbatabila te asteapta: cumperi un produs si poti achizitiona inca unul din alta gama, la jumatate de pret. Pregateste-te pentru o luna intreaga de shopping! Alegerea iti apartine!
In saptamana 06 - 12 aprilie, la fiecare ceas fantezie Meli Melo – Paris cumparat, ai reduceri exceptionale de 50% la curelele fantezie: preturile incep de la doar 7,49 lei.
In saptamana 13 – 19 aprilie, cumperi o geanta si poti achizitiona un portofel fantezie cu discount de 50%. Convinge-te de super-oferta Meli Melo – Paris si acceseaza sectiunea dedicata portofelelor fantezie!
La Meli Melo – Paris in saptamana 20 – 26 aprilie, la fiecare colier fantezie cumparat iti poti achiziona o pereche de cercei la jumatate de pret. Ai posibilitatea sa iti creezi un set de bijuterii fantezie pe care sa il asortezi asa cum iti doresti
In ultima saptamana din aprilie, cumperi o esarfa fantezie si iti poti alege o brosa fantezie Meli Melo – Paris la jumatate de pret. Prinde esarfa aleasa cu o brosa fantezie cocheta si vei obtine o aparitie fermecatoare
Vino in magazinul online Meli Melo – Paris si bucura-te de smart shopping! Alegerea iti apartine! *Oferta este limitata si disponibila doar in magazinul online Meli Melo – Paris!

recomandare tabu.ro


V for Vintage pe 11 aprilie la Cafepedia Vineri, 10 Aprilie 2009

Vino maine, 11 aprilie, la Cafepedia (Str Pictor Arthur Verona nr. 12 ) la targul V for Vintage/Vintage Fahsion Icons daca esti interesata de fenomenul vintage. Probeaza haine vintage si te vezi pe Tabu.ro. Incepand cu ora 12:00, evenimentul “V for Vintage” iti propune colectii pe tema Vintage Fashion Icons din partea unor creatori inspirati cu adevarat de fenomen.Echipa Tabu.ro va fi prezenta la eveniment, special pentru a va surprinde in armonie cu ambianta vintage si fotografiile realizate fashionistelor (care doresc acest lucru) vor fi postate in timp real pe site-ul tabu.ro. Afla totul despre vintage de pe Tabu.ro/VintageProgramul targului: 12.00-20.00 Intrare: 15 ron Dress-code: hat on Participa la sectiunea vintage, retro, anii 80: Vintage Boutique, V4Vintage Shop, Evintage, Babaluna, Mademoiselle Vintage, Haine Vintage, Vintage House, My True Vintage, Biba Bazar, The Skinny Bunny and Vintage Show, Limited Edition, Eclectic Factor, Wardrobe Goodies, Vintaggeria. Designeri cu colectii noi pe tema Vintage Fashion Icons: Ana Alexe, Irina Marinescu, George Neagu, Andreea Musat, Freevole by Zvinca, Corina Vladescu, Coca Zaboloteanu, Mariana Buse.Accesorii: Roxana Davidescu, Drink Light, Acarete, Fandacsia, Gourmandise Decoratiuni si stilism floral: Agatha Blanck

si pe libertatea.ro sunt articole si filmulete despre animalute

recomandare pe click.ro


"...mama tigrului e o scroafa"

se intampla la grădina zoologică Sriracha din Thailanda, unul dintre cele mai mari parcuri zoo din lume

recomand pe realitatea.net

Animalele de la zoo Buenos Aires şi-au primit cadourile de Paşte
Astazi, ora 07:43 Ultimul update: 10 Aprilie 2009 08:12
Paştele a venit mai devreme la grădina zoologică din Buenos Aires. Îngrijitorii le-au pregătit animalelor mâncărurile preferate şi le-au ascuns în diverse figurine specifice sărbătorii.
Video (1)
Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Vezi Galerie Articol
Vizitatorii au privit încântaţi distracţia din cuşti. Ursul polar a ieşit vijelios din bârlog şi cu două lovituri şi-a croit drum spre specialitatea pregătită de îngrijitori şi ascunsă într-un iepure din carton.
Leul a fost ceva mai circumspect. A dat târcoale iepuraşului câteva minute abia apoi a înhăţat prada.
Copiii s-au delectat cu un adevărat spectacol din partea jaguarului, care a preferat întâi de toate să se joace cu figurina din ţarcul său.
In editia on-line a ziarului "Gardianul"poate fi vazuta galeria foto asi citit articolul "Si caii au parte de atentia stilistului"

Adoptaţi un câine în Parcul Regina Maria
Vineri, 10 Aprilie 2009
Câteva zeci de câini, adunaţi de pe străzile sectorului 1 şi adăpostiţi la Centrul „Odăi”, îşi aşteaptă noii stăpâni. Bucureştenii care vor să adopte un câine pot veni sâmbătă, 11 aprilie, între orele 10.00-15.00, în parcul Regina Maria (pe strada Turda, în apropierea Podului Grant) unde pot alege un animal de companie
oferit spre adopţie de Serviciul Poliţia Animalelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Comunitară Sector 1. Câinii oferiţi spre adopţie sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost montate microcipuri şi au carnete de sănătate. Actele de adopţie vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluaţi de potenţialii proprietari
chiar din parc. Până în luna septembrie, vor avea loc campanii
similare şi în parcurile Kiseleff şi Bazilescu. De la înfiinţarea centrului, Serviciul Poliţia Animalelor din sectorul 1 a strâns de pe străzi peste trei sute de câini comunitari.
Sambata, 11 aprilie 2009 in weekendul de Florii, sarbatorim cu stil si in detaliu bucurandu-ne de handmade autentic. Targ cu Talc editia 2 impleteste utilul cu cochetul si reuneste sub_carturesti (strada Arthur Verona nr 13) intre orele 11 si 20 artisti handmade ai comunitatii artizanilor din Romania, intr-o expozitie cu vanzare si happeninguri cu talc.Prin cursuri, proiectii si tutoriale handmade, vizitatorii pot afla secretul din spatele obiectelor facute cu drag si de mana. Targ cu Talc aplauda stilul si ii premiaza pe cei care il afiseaza corect.La Targ cu Talc editia 2 castiga premii handmade si vouchere de la Carturesti pentru:
cel mai “altfel” imbracat vizitator de la targ
cel mai inedit stand de prezentare dintre expozanti
vizitatorii multiplu de 100
cel mai norocos dintre cei care ne viziteaza La Targ cu Talc editia 2 vor adauga WOW accesoriilor frumoase: Dinu Bodiciu, Clockwise, Fandacsia, Virginia Toma, Interesart, Biba bijoux, Toot, Sucita handmade goodies, Tricksbox, Ruxish, LalaStyle, Artizart si altii la fel de valorosi. Lista completa a artistilor precum si alte detalii se gasesc pe www. targcutalc.ro.

MGB – Editia a VIII a
Ceai si arta aleasa

12 aprilie, ora: 12.00 – 18.30
Club Embassy, Lahovari 8
Intrare: 15 RON (8 RON – consumatie)

Cea de-a opta editie MGB prilejuieste o intalnire muti-disciplinara, avand in centrul atentiei ceaiul si cultura care il insoteste. Expozitia se va desfasura la etajul 1 al clubului, iar parterul va fi destinat socializarii, lecturii si gustarii de ceai si bunatati.

Coltul de haine, accesorii si obiecte de design va fi ca deobicei plin de creatile unor artisti designeri deja consacrati, printre care Diana Enciu, Arina Varga, Coca Zaboloteanu, Atelier M12, Acarete, Diana Bobar, Josephine, Dana Coteanu, Alma Bravescu, etc.
In premiera, vor participa si artisti care se ocupa cu manufactura cartilor (Dinu Bodiciu), papusilor urbane , iar editia de fata va gazdui, de asemenea, o expozitie foto semnate Mara Ploscaru, Vlad Birdu, Adi Bulboaca.

Standul editurii Humanitas lanseaza romanele:"Foc in pavilionul de ceai" de Ellis Avery si "Ultima concubina" de Lesley Downer.
Invitat special:
Jean- Lorin Sterian : nascut la 5.06.1975, in Constanta. Absolvent al Facultatii de Filosofie-jurnalistica, Universitatea Spiru Haret. Scriitor, redactor mass-media SF. Debut SF in 1995, in CPSF Anticipatia cu La pescuit. Volum personal: Baltazar si hazardul (Ed. Metafora, 1997). A publicat in: CPSF Anticipatia, Jurnalul SF, Supernova, News Letter SF, Telegraful de Piatra Neamt, Quadrant, Jurnalul de Bucuresti, Andromeda Fiction, Radio Tineret, Contemporanul, Viata Romaneasca, ArtPanorama, Averstiment din nord-est, Impartial de Bacau, String. A obtinut opt premii in concursurile de profil si vine la editia aceasta a MGB sa-si prezinte cartile insotite de o sesiune de autografe.

Concurs
Impreuna cu revista Petocuri.ro se va organiza concursul Loc de dat cu tocul in care cele mai frumoase perechi de pantofi cu tocuri vor fi fotografiate, iar cele mai impresionante exemplare vor fi recompensate cu un premiu de marca. Locul I: o pereche de pantofi semnata Coca Zaboloteanu; Locul II = un pandantiv ; Locul trei = o carte.

Persoană de contact:
Gabriela Vlad
Organizator
Tel: 0723.759.004
E-mail: http://us.mc355.mail.yahoo.com/mc/compose?to=gabrielamariavlad@gmail.com
Website: http://www.ciudat.blogspot.com/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini