joi, 12 martie 2009

MISSY - 9 ani, metis caniche - va asteapta


Dragi prieteni,
pentru ca ne-ati fost alaturi de atatea ori am sa va rog sa mai faceti o exceptie si sa ne ajutati mediatizand un caz special.
Missy este un caz special. Are 9 anisori si multa durere in suflet - de curand stapana ei a decedat, iar Missy a ajuns in adapost. S-a trezit dintr-o data intr-un loc strain si rece, departe de mangaierile si vorbele calde ale stapanei ei. Initial cand am vazut-o in adapost am crezut ca este foarte bolnava - nu manca, nu iesea din cusca, avea privirea pierdut - fapt ce m-a determinat sa o si iau pentru a o duce la un control. Am ramas uimita de transformarea ei dupa doar 2 zile pentrecute in casa. Era alta! Atuurile ei sunt ca e obisnuita in casa,nu strica, nu roade, face afara, e cuminte, disciplinata, merge fara lesa, la picior, adora pisicile, este de talie medie - metis canish si nu necesita foarte mult timp (nu trebui scoasa foarte mult afara).
Problema principala este varsta. Nu stiu daca cineva este dispus sa adopte un catel batran... dar eu trebuie sa incerc. Merita o batranete frumoasa si linistita!
Daca cumva printre cunoscutii dvs se gaseste cineva interesat, va rog sa o contactati pe Oana Iacob pentru mai multe detalii - http://us.mc355.mail.yahoo.com/mc/compose?to=allesa_2004@yahoo.com.
In speranta ca strigatul ei de ajutor va fi auzit, va multumesc anticipat.
O zi buna,
Marilena




ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini