luni, 2 februarie 2009

Daruieste ce iti prisoseste prin CharityGift.ro!
Dupa doua luni de la lansarea proiectului de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online caritabil din Romania prin care un procent din valoarea produselor vandute este donat catre o cauza umanitara, lanseaza o sectiune speciala dedicata donatiilor personale. Asta inseamna ca oricine are acasa obiecte noi, produse care sunt in stare buna de functionare sau cadouri nedorite, le poate pune acum in vanzare prin intermediul CharityGift.ro. Suma rezultata in urma vanzarii va fi donata in totalitate catre un ONG selectat de catre donator. Printre obiectele preferate de cumparatori s-au numarat produse personalizate CharityGift.ro, accesorii handmade si produse realizate de atelierele lucrative ale fundatiilor participante la proiect.Echipa de voluntari a CharityGift.ro isi continua aventura in domeniul caritatii pe Internet si lanseaza o noua categorie, cea a donatiilor personale. Astfel, ofera ocazia tuturor celor interesati sa faca o fapta buna, sa puna in vanzare obiecte si produse pe care nu le folosesc.Cum? Pasul unu: persoanele interesate vor completa un formular ce poate fi descarcat de pe site-ul www.charitygift.ro si il vor trimite catre office@charitygift.ro. In acest formular vor mentiona inclusiv pretul produsului si ONG-ul caruia doreste sa ii doneze suma rezultata de pe urma vanzarii produsului.Pasul doi: vor trimite o descriere si una sau mai multe fotografii ale produsului.Pasul trei: vor pastra produsul pana cand va fi anuntat de catre voluntarii CharityGift.ro ca acesta are un cumparator. Suma incasata in urma vanzarii va fi donata in totalitate catre ONG-ul selectat de catre donator. CharityGift.ro permite accesul la o baza de date proprie de ONG-uri, facilitand donatorului demersul complicat de a alege destinatia actelor caritabile. Ca si in cazul celorlalte produse prezentate pe site, banii rezultati in urma vanzarii produselor din categoria Donatiilor Personale au o destinatie sigura. In acest sens, voluntarii CharityGift.ro sunt asistati de o casa de avocatura si de o firma de audit care se asigura de corectitudinea operatiunilor si vanzarilor realizate. Toate operatiunile si vanzarile sunt publicate pe site sub forma unui raport lunar.
Despre CharityGift.ro - este un proiect de voluntariat si primul magazin online din Romania dedicat responsabilizarii sociale individuale sau „citizen social responsability”. La acest proiect lucreaza o echipa de voluntari aflati in Bucuresti, Sibiu, Iasi, Timisoara, Constanta precum si alte orase din tara. Proiectul isi propune transformarea actelor de caritate din actiuni cu caracter exclusivist in activitati comune, uzuale, la care poate avea acces oricine, oricand, singura conditie fiind conexiunea la Internet.Viziteaza-ne la www.charitygift.ro si intra in comunitate. Iti poti exprima opinia participand la discutii sau urmarind impresii - atat ale echipei de voluntari, cat si ale invitatilor - pe blog sau forum, sau, cine doreste sa participe la promovarea si dezvoltarea acestei platforme, poate deveni voluntar. Ajutorul pe care fiecare il poate oferi nu este conditionat sau limitat la sprijinul financiar, ci indiferent de varsta, statut social sau disponibilitate, cu totii putem contribui printr-un singur click. Fiecare accesare a paginii web va spori interesul asupra proiectului. Asadar, urmeaza-ne sloganul si “ajuta cu un singur click!”Contact: Tea Vasilescu, Coordonator Proiect, mobil: 0726 184 858e-mail: tea.vasilescu@charitygift.ro, web: www.charitygift.roTwitter: http://www.twitter.com/charity_gift

EXPO - CIUBI - PISICA PATRATA

Pisica Patrata
Fotografie, Desen
Alexandru Ciubotariu
Saptamana aceasta la Galeria Grigore Mora din Strada Doctor Mora Grigore 39
Perioada 22 Ianuarie - 12 Februarie

Va amintiti de hartia pentru impachetat cadouri oferita cu un numar al revistei TABU ?

Ziarul gratuit Compact titra 'Pisica Patrata zgarie rau!
Ungherele gri ale Capitalei, care au ramas "nevindecate" dupa degradarea suferita de-a lungul vremii, si-au gasit salvarea in ghearele Pisicii Patrate. O forma de street art tehnicolor, proiectul s-a integrat perfect pe zidurile si cladirile din oras.
URBAN - Arta de strada nu este la indemana oricui, dar cand vine vorba despre Alexandru Ciubotariu, zis si Ciubi, tanarul stapan al "pisicii patrulatere", lucrurile stau altfel. Cu un stil tehnic, dar totodata plin de gratie, acesta a reusit sa revigoreze ruinele orasului cu ajutorul unor caricaturi abstracte care intruchipeaza diferite forme ale pisicii, de la modele gratioase pana la monstri simpatici. Si cum, de obicei, in sezonul rece pisica nu iese din casa, suntem nevoiti sa mergem la galerie pentru a o vedea.
Aceasta este si o perioada de evaluare. Selectia lucrarilor expuse de autor a strans desene realizate in ultima perioada, pe strada, cat si schite si fatete ale aceluiasi personaj: Pisica Patrata. Fie ca e vorba de lucrari intregi sau detalii, fie ca sunt inca "vii" pe strazi sau de mult scorojite de timp, toate sunt acum expuse la Galeria Mora (langa statia de metrou Aviatorilor) unde le puteti admira, pana pe 12 februarie, in varianta miniaturala, pentru a reveni la forma initiala de la care au plecat.
Proiectul, sustinut de programul "I Love Bucharest", nu este o simpla activitate desfasurata "peste noapte", ci e rodul unei munci intinse de-a lungul mai multor ani de zile. Pisica Patrata mai poate fi gasita sub forma de insigne la Magazinul Boarders (str. Brezoianu nr. 11), cu preturi intre 4 si 8 lei.'

NECROLOG

Nu Dumnezeu,ci persoane iresponsabile care nu ar trebui incluse in specia umana, au trimis-o pe simpatica, zglobia, jucausa, prietenoasa si fidela catelusa metis de lup (A)Bramburica a.k.a Roxana / Rexona ‘ stapana’ depozitului situat la parterul unui bloc din Bd. Ferdinand I alaturi de magazinul de mobila Gepa, cel de incaltaminte si posete Prego, de accesorii Ursy, o sala de fitness, iar intr-o cladire paralela birouri apartinand Mediasat si BCR Ferdinand. Ne-a incantat aproximativ 12 ani ani cu prezenta ei, acompaniindu-ne prin zona, vara fiind chiar tunsa, de 2 ori a revenit singura din adaposturile in care fusese ‘ascunsa’, a avut 2 prieteni – Covrig, decedat in urma unei boli, si Albus, ucis cu o sapa -.’Numai gura era de ea’, iar acum doar pozele raman marturia existentei ei! N-avea treaba cu nimeni, dar s-a dovedit ca avea totusi dusmani! Cate un nebun arunca dupa ea cu pietre sau o accidenta cu masina, cand sarea la roti in joaca ei ….. A disparut la fel de discret cum a aparut …….Cand ne-am cunoscut purta un tricou mare si fusese castrata ……..Probabil Miercuri 28.01.09 a fost otravita, dar a fost tarziu descoperita si diagnosticata, nemaiputand fi salvata. Cand ploua la inmormantarea unui om exista credinta populara’ca-i pare rau’…….Ei bine, in ultimele zile ‘ a fost rupere de nori’ …….. Ramai cu bine ! Ai fost iubita si apreciata, nicicand uitata !

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini