luni, 5 ianuarie 2009

1 pisoi + 1 catel va asteapta






















Darra este un veritabil labrador femela in varsta de un an si jumatate. Este educata, obisnuita in casa, extrem de blanda, prietenoasa, iubitoare. Stie comenzile de baza - stai, sezi, da labuta.
Din motive greu de inteles pentru noi, iubitorii de animale care am face orice pentru a ne pastra prietenul langa noi, stapanii ei actuali sunt nevoiti sa se desparta de ea. Vor sa o stie pe maini bune si vor sprijini viitori stapani cum pot mai bine.
Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr 0761 828 326 - Mihai sau Monica
De asemenea va rog sa redirectionati acest anunt.







Va rugam daca puteti oferi ajutor, casuta, sau macar dati mai departe poate cine stie....undeva apare cineva si pentru el. Se pare ca situatia este un pic mai grava caci azi vecinii acelei doamne au protestat ca dansa hraneste pisoiasul (situatie adesea intalnita) si vrem sa prevenim o eventuala otravire a acestuia. Este evident ca bietul animal a fost abandonat si ca nu se descurca singur afara, este foarte bland si sta numai la usile oamenilor.
Multumim anticipat. De cateva zile un motanel tanar de circa 10- 11 luni intra in blocul nostru si sta pe la usi, e foarte bun, frumos, i- am pus nisip si face la tavita. Mi- e mila de el cu frigul asta de afara!Ma puteti ajuta sa ii gasim un stapan? Va rog, mult!Nu il pot lua eu pt ca mai am inca 4 animalutze in apartament.... poate cu dvs. are si el putin noroc. Lucia Rudeanu lucirud@yahoo.comtel 0726172547

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini