joi, 3 decembrie 2009

de la phoenix animale"

Stimata Doamna/Domn,
In primul rand va rugam sa ne scuzati daca deranjam cu mailurile noastre si, in acest caz, va rugam sa dati un replay cu mesajul "stergeti acest mail din baza de date" si nu o sa mai primiti mailuri de la noi.
Pentru cei ce ne-au urmarit campaniile si actiunile, pentru cei ce au trait fiecare eveniment impreuna cu noi si sunt in continuare interesati de evenimentele, actiunile, urgentele, bunele si relele noastre campania de sterilizare/castrare merge mai departe si speram ca, impreuna sa o continuam.
Pana in prezent in urma campaniilor noastre de sterilizare/castrare au fost castrate peste 800 de animale din care 500 au fost suportate de catre noi iar 300 de catre proprietarii ce au inteles importanta sterilizarii/castrarii animalului.
Prin urmare ne-am gandit in felul urmator: in lista noastra de mailuri sunt peste 400 de adrese, daca fiecare ar oferi suma de 10 ron/luna ar insemna 4000 ron/ lunar, adica aproximativ 50 de animale castrate lunar.
In urma apelurilor noastre anterioare doar doua persoane din 400 au raspuns. 10 ron nefiind o suma foarte mare, accesibila si nepresupunand un efort financiar important dar care oferita de catre mai multi sa rezolve probleme care de altfel nu le-am putea rezolva, speram sa gasim libertatea si deschiderea unui asemenea gest.
Pentru o cat mai mare transparenta in masura in care fiecare isi manifesta dorinta va putem informa asupra raspunsurilor primite la acest apel cat si asupa actiunilor de castrare/starilizare.
Va multumim,
ps celor interesati:
Pentru donatii in lei:
Banca Transilvania
Sucursala Giurgiu
IBAN: RO49BTRL01901205852050XX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini