marți, 10 noiembrie 2009

DVD

La trei ani de la infiintare, MyMovie.ro devine cea mai recenta achizitie a Prooptiki Romania si se relanseaza intr-o noua "distributie", mai hotarat ca niciodata sa devina lider national in vanzarea online de filme. Oferta bogata, preturile fara concurenta si facilitatile de prezentare si cumparare online sunt doar cateva din atuurile care sustin noua oferta MyMovie.ro in "obiectivul" cinefililor.
Pe 7 iulie 2006, MyMovie.ro isi deschidea, virtual, portile. In cei 3 ani de activitate, magazinul online a avut peste 6.500 de clienti, mai mult de 10.000 de comenzi onorate, oferind peste 3.000 de titluri, in 3 formate (DVD, Blu-Ray si CD), recomandandu-se drept cel mai complet magazin online de film din Romania. Acum, in urma achizitiei efectuate de Prooptiki Romania, MyMovie.ro se alatura portofoliului de branduri celebre detinute de distribuitorul local, precum Disney, Sony Pictures, Paramount, DreamWorks, Universal Studios si BBC. Noul inceput si atuurile cu care si-a propus sa-si (re)cucereasca cinefilii indreptatesc echipa MyMovie.ro sa vizeze un obiectiv la fel de ambitios ca insasi industria filmului. Si nu e doar un scenariu!
Imbinand pasiunea pentru filme cu facilitatile comertului electronic, MyMovie.ro si-a obisnuit vizitatorii cu prezentari detaliate ale caracteristicilor tehnice, care permit cinefililor sa-si aleaga produsele in functie de sistemele de sunet, de mediile de stocare sau formatele de ecran preferate. Gama larga de produse, preturile competitive, diversele facilitati de (pre)comanda si plata, precum si livrarea prompta, prin curierat rapid, la o taxa unica de numai 10 lei sau gratuitatea livrarii pentru comenzile de minim 95 de lei sunt tot atatea atuuri care anunta ca, pentru MyMovie.ro, pozitia de lider pe piata online de filme este o promisiune.
In prezent, MyMovie.ro este singurul magazin online romanesc specializat in vanzarea online de filme in format DVD si Blu-Ray si are cea mai cuprinzatoare oferta, cu peste 2.000 titluri disponibile. Cu prilejul relansarii, pe tot parcursul lunii noiembrie 2009, MyMovie.ro isi intampina clientii cu o reducere de 10% la toate produsele din categoria DVD, plus alte promotii si surprize.
Prooptiki Romania, filiala a grupului media elen Audiovisual, este liderul pietei home-entertainment din Romania, detinand licenta de distributie pe DVD pentru productiile Sony Pictures Home Entertainment, Walt Disney Home Entertainment, Universal Studios, Paramount Pictures, DreamWorks, precum si pentru produsele video Jetix, BBC si o gama larga de filme independente. Incepand din iunie 2007, Prooptiki distribuie in Romania si productii in format Blu-Ray. De asemenea, Prooptiki detine licenta de distributie in cinematografe a productiilor Walt Disney si a unei serii de filme independente.
Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini