miercuri, 20 mai 2009

ha, ha, ha, hi,hi

Un oltean calatoreste in tren, impreuna cu un negru. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da esti negru! - Da, zice negrul. Iarasi tacere. Dupa un timp olteanul zice: - Bre, da de unde esti? - Din Camerun. - Camerunu` asta-i departe? - Departe... Tacere. - Auzi bre, da al cui din Camerun esti?

Profesorul de matematica Grigore Moisil, la o ora de matematica. Dupa ce a citit prostiile pe care le-a debitat unul dintre studenti intr-o lucrare, il cheama pe studentul respectiv la el, il pupa pe frunte si zice: - Tu poti sa te lauzi la toata lumea ca profesorul Grigore Moisil te-a pupat in cur, ca asta nu-i cap!.

O furnica si un elefant erau la plaja. Elefantul era in apa si furnica statea la soare. Deodata furnica il striga pe elefant: -Bai, ia iesi oleaca afara din apa! -Lasa-ma mai in pace. -Iesi mai oleaca, ca daca nu, te bat. Iese elefantul, se duce la furnica: -Ce vrei mai? -Nu-i nimic, am crezut ca mi-ai luat slipul.

Un nebun se plimba, prin curtea spitalului, cu o sfoară de care era legat un C.D. - Ce faci cu sfoara aia? întreabă doctorul.La care nebunul, şmecher: - Trag muzică !

O vrabiuta zbura cu viteza la nivelul solului . Din fata ei vine un BMW...Vrabiuta cu viteza spre BMW...se izbeste de masina... cade ametita toata. Soferul opreste, o ridica, o ia acasa, o pune in colivie, ii pune niste paine,ii pune niste apa... Se trezeste vrabiuta la un moment dat si se uita buimacita in jurul ei:Vede gratii, vede apa, vede painea... - Hai sa-mi bag !....! L-am omorat pe ala cu bmw-ul ))

Se duce unul la doctor cu un cutit infipt in spate. Domnule doctor, am un cutit in spate! - Acum vii, domnule, cand mai sunt trei minute pana la ora 7, cand se termina programul? Vino si dumneata miine. -- Domnule doctor, ce suflet aveti sa ma lasati cu cutitul asta in spate? Medicul se duce la bolnav, ii ia cutitul din spate si i-l infige in ochi. - Na! Du-te la oftalmolog, ca ala are program pana la 8!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini