vineri, 15 mai 2009

despre Politia Animalelor

Articol despre Poliţia Animalelor care duce câinii la şcoală - postat PE SITE-UL REALITATEA - despre Campania care a demarat în luna noiembrie 2008 prin încheierea Protocolului de Colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Sectorului 1 şi se desfăşoară în 24 de unităţi de învăţământ de pe raza sectorului.

Poliţia Animalelor se deplasează în şcoli, la cererea directorilor, pentru a ţine campania de informare în cadrul orelor de dirigenţie, sau oricând consideră oportun şcoala.
Reprezentanţii Poliţiei Animalelor le prezintă elevilor situaţia legalităţii deţinerii unui câine, a modului de comportare cu el, cum să se ferească de eventuale atacuri şi cum se poate adopta un animal. De asemenea, se distribuie pliante iar copiii pot pune întrebări.
Gheorghe Dumitru a precizat că directorii şi profesorii au fost foarte încântaţi de această campanie.
Cea mai interesantă parte a lecţiei este demonstraţia cu câinii de serviciu, folosiţi pentru prinderea răufăcătorilor sau pentru salvarea victimelor. Iar copii sunt şi mai fericiţi atunci când primesc permisiunea de a-i mângâia pe curajoşii căţei.
Dacă doriţi să susţineţi în şcoala dumneavoastră astfel de ore, şi sunteţi din sectorul 1, contactaţi serviciul de Poliţia Animalelor.
Serviciul Poliţia Animalelor - Sector 1
Sediu central:
Sos. Odăi, nr. 3-5, Sector 1
tel: 021/490.40.07
Adresa web:
www.dpcs1.ro - Serviciul Poliţia Animalelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini