vineri, 10 aprilie 2009

recomandare de la egirl.ro promotii Meli Melo - Paris

Antreneaza-te pentru smart shopping!
Pe locuri, fiti gata si…START! Din 6 aprilie, in magazinul online Meli Melo – Paris se da startul pentru distractie: cumperi mai mult si platesti mai putin! O oferta imbatabila te asteapta: cumperi un produs si poti achizitiona inca unul din alta gama, la jumatate de pret. Pregateste-te pentru o luna intreaga de shopping! Alegerea iti apartine!
In saptamana 06 - 12 aprilie, la fiecare ceas fantezie Meli Melo – Paris cumparat, ai reduceri exceptionale de 50% la curelele fantezie: preturile incep de la doar 7,49 lei.
In saptamana 13 – 19 aprilie, cumperi o geanta si poti achizitiona un portofel fantezie cu discount de 50%. Convinge-te de super-oferta Meli Melo – Paris si acceseaza sectiunea dedicata portofelelor fantezie!
La Meli Melo – Paris in saptamana 20 – 26 aprilie, la fiecare colier fantezie cumparat iti poti achiziona o pereche de cercei la jumatate de pret. Ai posibilitatea sa iti creezi un set de bijuterii fantezie pe care sa il asortezi asa cum iti doresti
In ultima saptamana din aprilie, cumperi o esarfa fantezie si iti poti alege o brosa fantezie Meli Melo – Paris la jumatate de pret. Prinde esarfa aleasa cu o brosa fantezie cocheta si vei obtine o aparitie fermecatoare
Vino in magazinul online Meli Melo – Paris si bucura-te de smart shopping! Alegerea iti apartine! *Oferta este limitata si disponibila doar in magazinul online Meli Melo – Paris!

Un comentariu:

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini