joi, 16 aprilie 2009

Comunitatea on-line pentru necuvantatoare
Primul portal de socializare pentru animalele de companie din Romania administrat de un ciobanesc caucazian.
Cele mai dragute animale isi dau acum intalnire pe www.HiPet.ro, spatiul virtual in care animalele se simt in largul lor.
Conceput ca zona de socializare pentru animalele de companie si stapanii lor, www.HiPet.ro ia forma unui spatiu virtual in care cei inregistrati pot comunica prin vocea animalului lor, utilizand o platforma complexa si totodata prietenoasa.
Indiferent de limbajul folosit, toti membrii HiPet pot gasi informatii si aplicatii care sa raspunda nevoilor lor: "Dr. Vet & prietenii raspund","Matrianimale",
"Sufletele de adoptat" sau teste pentru a gasi cea mai potrivita rasa pentru un prieten de nadejde.
Aplicatiile HiPet sunt distractive si utile pentru proprietarii de animale, indiferent experienta avuta in cresterea prietenilor lor.
Pe masura ce comunitatea de animale aduna membrii se vor adauga tot mai multe sectiuni si informatii, inspirate de insisi membrii comunitatii HiPet.
"Acest proiect s-a nascut - la fel ca toate produsele MARS destinate animalelor de companie - din dragostea noastra pentru animale de companie.
Ne-am dorit sa-i rasplatim pe stapanii iubitori, si cum am fi putut face asta daca nu prin HiPet.ro, care permite cea mai pura exprimare online a pasiunii pentru animale?" spune Diana Budureanu, coordonatoarea proiectului din partea MARS Romania.
Prin sectiunea "Resurse pentru stapani", HiPet.ro le ofera iubitorilor de animale informatii despre ingrijirea, dresajul sau nutritia animalului de companie, dar si un zodiac adaptat pentru companionul lor.
Cei care isi doresc un animal de companie dar nu s-au decis inca asupra rasei o pot face acum online, parcurgand testul care ii "cupleaza" cu rasa pereche.
Stapanii de animale curiosi sa vada ce mai fac prietenii companionului lor nu trebuie decat sa intre la sectiunea "Cine mai e pe aici" si sa acceseze profilul celorlalti membri ai comunitatii HiPet.
"Pentru noi, acesta este un proiect incredibil de amuzant care ne-a permis si ne permite in continuare sa dam frau creativitatii noastre pe deplin.
Suntem toti posesori de animale si n-am putea sa spunem vreodata ca nu punem toata dragostea in ceea ce facem" spune Cristina Oncescu, Account Director Proximity, agentia care a dezvoltat proiectul in colaborare cu Mars Romania.
Implementat cu sprijinul Whiskas® si Pedigree®, HiPet.ro este gandit ca un proiect social-media ce isi propune sa faciliteze interactiunea dintre posesorii si iubitorii de animale de companie, fara a comunica informatii referitoare la branduri sau produse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini