luni, 2 februarie 2009

EXPO - CIUBI - PISICA PATRATA

Pisica Patrata
Fotografie, Desen
Alexandru Ciubotariu
Saptamana aceasta la Galeria Grigore Mora din Strada Doctor Mora Grigore 39
Perioada 22 Ianuarie - 12 Februarie

Va amintiti de hartia pentru impachetat cadouri oferita cu un numar al revistei TABU ?

Ziarul gratuit Compact titra 'Pisica Patrata zgarie rau!
Ungherele gri ale Capitalei, care au ramas "nevindecate" dupa degradarea suferita de-a lungul vremii, si-au gasit salvarea in ghearele Pisicii Patrate. O forma de street art tehnicolor, proiectul s-a integrat perfect pe zidurile si cladirile din oras.
URBAN - Arta de strada nu este la indemana oricui, dar cand vine vorba despre Alexandru Ciubotariu, zis si Ciubi, tanarul stapan al "pisicii patrulatere", lucrurile stau altfel. Cu un stil tehnic, dar totodata plin de gratie, acesta a reusit sa revigoreze ruinele orasului cu ajutorul unor caricaturi abstracte care intruchipeaza diferite forme ale pisicii, de la modele gratioase pana la monstri simpatici. Si cum, de obicei, in sezonul rece pisica nu iese din casa, suntem nevoiti sa mergem la galerie pentru a o vedea.
Aceasta este si o perioada de evaluare. Selectia lucrarilor expuse de autor a strans desene realizate in ultima perioada, pe strada, cat si schite si fatete ale aceluiasi personaj: Pisica Patrata. Fie ca e vorba de lucrari intregi sau detalii, fie ca sunt inca "vii" pe strazi sau de mult scorojite de timp, toate sunt acum expuse la Galeria Mora (langa statia de metrou Aviatorilor) unde le puteti admira, pana pe 12 februarie, in varianta miniaturala, pentru a reveni la forma initiala de la care au plecat.
Proiectul, sustinut de programul "I Love Bucharest", nu este o simpla activitate desfasurata "peste noapte", ci e rodul unei munci intinse de-a lungul mai multor ani de zile. Pisica Patrata mai poate fi gasita sub forma de insigne la Magazinul Boarders (str. Brezoianu nr. 11), cu preturi intre 4 si 8 lei.'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini